Închide meniul
VIDEO

Simona Halep a revenit la antrenamente! Cum a apărut campioana noastră, la o lună după ce a fost acuzată de dopaj

Cosmin Cioboată Publicat: 24 noiembrie 2022, 10:49

Simona Halep a revenit la antrenamente! Cum a apărut campioana noastră, la o lună după ce a fost acuzată de dopaj

Simona Halep a fost suspendată provizoriu din tenis

Simona Halep a fost suspendată provizoriu din tenis / Getty Images

  • Simona Halep a revenit la antrenamente
  • Cum a apărut campioana noastră, la o lună după ce a fost acuzată de dopaj

Simona Halep a revenit la antrenamente. Dubla campioană de Grand Slam se află în mijlocului unui scandal uriaș, în lumea tenisului. „Simo” a fost acuzată de dopaj și suspendată provizoriu din circuitul profesionist de tenis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona a avut un an 2022 de coșmar. La scurt timp după ce a divorțat de Toni Iuruc, sportiva de 31 de ani a fost suspendată provizoriu din tenis, după ce a fost testată pozitiv la Roxadustat.

Simona Halep a revenit la antrenamente! Cum a fost surprinsă

La o lună distanță de la anunțul-șoc despre dopaj, Simona Halep a fost surprinsă în timp ce se antrena din nou pe terenul de tenis. „Simo” își dorește să se mențină în formă, în timp ce avocații săi se pregătesc pentru procesul de la tribunalul londonez Sport Resolutions.

Reclamă

Simona riscă o pedeapsă maximă de 4 ani de excludere din tenis, dacă nu va reuși să dovedească faptul că n-a consumat substanța respectivă în mod voluntar.

În mediul online au apărut imagini cu campioana noastră, în timp ce antrenează la Complexul Stejarii, din zona de nord a Capitalei.

Reclamă

Simona Halep a fost surprinsă în timp ce exersa loviturile de rever și forehand, pe un teren de zgură, acoperit.

Restricţiile incredibile primite de Simona Halep în perioada de suspendare

Restricţiile primite de Simona Halep în perioada de suspendare sunt incredibile. Campioana noastră poate intra doar cu bilete la competiţiile majore din tenis şi nu se poate antrena în săli publice.

Reclamă 4 / 0/3

Cristian Jura, membru al Diviziei Antidoping a Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, a explicat ce o aşteaptă pe româncă în următoarea perioadă.

„Dintre cele mai importante interdicții pe plan sportiv, putem reține următoarele: un sportiv nu poate participa în mod direct sau în calitate de asistent al unui alt sportiv la nici o competiție, eveniment, activitate organizate de federațiile internaționale, federații naționale sau cluburi, indiferent dacă sunt finanțate din surse private sau publice.

Sportivul suspendat nu va primi nici o acreditare de a participa la unul dintre evenimentele enumerate anterior.

Sportivul suspendat nu va avea acces în nicio sală publică de sport, aflată sub egida organizațiilor enumerate, pentru a se antrena, nici nu poate activa ca și antrenor și nu poate primi finanțare de la nivel național sau internațional pe perioada suspendării.

Începe o nouă perioadă de suspendare, care poate suferi modificări în funcție de vinovăția sportivului, iar rezultatele vor fi descalificate și medaliile retrase, pentru competiția la care a participat pe perioada suspendării.

În legătură cu interdicțiile aplicabile, menționez că acestea operează asupra tuturor ramurilor sportive în ceea ce îl privește pe sportivul suspendat provizoriu / definitiv, nefiind posibil ca sportivul în cauză să practice / performeze în mod oficial în orice altă ramură / domeniu a sportului”, a spus Jura, pentru prosport.ro.

Pe ce loc va încheia Simona Halep anul 2022, după ce a fost acuzată de dopaj

Simona Halep n-a mai jucat din luna august, când a fost învinsă de Daria Snigur în primul tur de la US Open 2022. Ea va încheia anul cu două titluri cucerite, la Melbourne Summer Set 1 și Toronto.

Reclamă

Chiar și în aceste condiții, Simona se menține în TOP 10. Jucătoarea de 31 de ani va încheia anul 2022 pe locul 10 în clasamentul WTA.

Site-ul WTA a publicat clasamentul final din acest an. Iga Swiatek va încheia 2022 în postura de lider, fiind urmată pe podium de Ons Jabeur și Jessica Pegula.

În articolul respectiv, oficialii WTA n-au menționat nimic legat de scandalul de dopaj în care este implicată Simona Halep.

„Românca a câștigat două titluri în acest an – Melbourne Summer Set 1 și Toronto -, și și-a făcut drum către al 8-lea an din carieră în care încheie în TOP 10”, a notat site-ul oficial WTA.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului 9:33 Adina Diaconu – Manika Batra (12:00) şi Elizabeta Samara – Sabine Winter (13:20) vor fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY 8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff 8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” 8:29 „I se umflă vena la gât când pierde!” Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep: „Poate câştiga Roland Garros!” 8:22 Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, pentru a scoate Rapidul din criză. Ar fi o lovitură de proporții! 7:56 Programul complet al semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Toate meciurile sunt exclusiv în AntenaPLAY 15
apr.
23:55
Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!”
15
apr.
23:29
Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor!
15
apr.
23:17
Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!”
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep
Tenis • 8:29
„I se umflă vena la gât când pierde!” Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep: „Poate câştiga Roland Garros!”
Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian
WTA • 15 apr., 10:00
Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian
Ion Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: "A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea"
Extra • 13 apr., 22:51
Ion Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: „A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea”
Nadia Comăneci are încredere în Simona Halep
Tenis • 13 apr., 18:22
Nadia Comăneci are încredere în Simona Halep! Mesaj superb pentru „Simo”: „Abia aștept să o văd la Madrid sau Roland Garros”
"Mai iei suplimente?" Simona Halep a dat cărţile pe faţă! Cu ce i-a surprins fostul lider WTA pe jurnaliştii americani
WTA • 13 apr., 11:50
„Mai iei suplimente?” Simona Halep a dat cărţile pe faţă! Cu ce i-a surprins fostul lider WTA pe jurnaliştii americani