Închide meniul
VIDEO

Simona Halep, întrebată dacă va sărbători alături de fanii unguri! Moment uluitor la conferința de presă. Cum a putut reacționa Simo

Dan Roșu Publicat: 15 august 2022, 9:01

Simona Halep, întrebată dacă va sărbători alături de fanii unguri! Moment uluitor la conferința de presă. Cum a putut reacționa Simo

Simona Halep, suspendată provizoriu pentru dopaj

Simona Halep, la o conferință de presă / Captură Youtube

  • Gafă uimitoare la conferința de presă a Simonei Halep
  • Simona, răspuns de mare campioană

Simona Halep a fost întrebată, la conferința de presă, dacă va sărbători alături de fanii unguri victoria de la Toronto. O gafă uimitoare ținând cont că sportiva din Constanța se află în topul tenisului mondial în ultimii 8-9 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu atât mai mult, sute de românii vin în toate colțurile lumii și o încurajează, ea fiind una dintre cele mai iubite jucătoare din circuit, un lucru observat și de antrenorul ei, Patrick Mouratoglou.

Simona Halep, întrebată dacă va sărbători alături de fanii unguri

”Bună, Simona, sunt Christina de la SportNet, mă întrebam dacă tu și echipa ta plănuiți să sărbătoriți acest succes și dacă ai de gând să sărbătorești victoria ta alături de fanii unguri din Toronto. Ce vei face în continuare?”, a fost întrebarea.

Reclamă

Simona a avut nevoie de câteva secunde pentru a trece peste gafa incredibilă făcută de jurnalistă. Apoi, a demonstrat încă o dată că este o mare campioană și în afara terenului. În răspunsul ei, a ținut să specifice că este vorba de fanii români.

”Vom sărbători mâine, pe teren, pentru că voi merge la Cincinnati. Deci mă voi antrena. Asta va fi sărbătoarea. Nu am timp pentru o adevărată sărbătoare. Am un alt turneu. Voi încerca să mă recuperez cât de mult posibil pentru a fi pregătită pentru următorul meci. Fanii, fanii români, au fost uimitori și vreau să le mulțumesc că au venit să să susțină”, a răspuns campioana noastră (VIDEO, 06:46).

Reclamă

Patrick Mouratoglou, mesaj uriaș pentru toți românii

Patrick Mouratoglou a avut un mesaj uriaș pentru toți românii, după victoria Simonei Halep de la Toronto. Simo a trecut în finală de Beatriz Haddad Maia, cu 6-3, 2-6, 6-3, și s-a simțit ca acasă, datorită atmosferei din tribune.

”În primul rând, vreau să le mulțumesc românilor din tribune care au încurajat-o pe Simona pe parcursul unei săptămâni încheiate cu o victorie. Nu am mai mai văzut un asemenea popor care își sprijină atât de puternic campioana, peste tot în lume.

Reclamă 4 / 0/3

În al doilea rând, vreau să le mulțumesc celor din echipă care au fost aceste zile alături de Simona. În al treilea rând, vreau să o felicit pe Simona. Ai fost un competitor incredibil toată săptămâna și ai demonstrat încă o dată de ce ai o carieră atât de necruțătoare. Încă o dată, este o onoare pentru mine să fiu alături de tine.

Este primul nostru titlu împreună și este unul mare, cu 18 din primele 20 de jucătoare din Top WTA la start. Înseamnă mult și ne face să ne dorim mai mult. Luni, vei reveni în Top 10, o nouă bornă”, a scris Patrick Mouratoglou, pe Facebook.

Simona Halep, 24 de titluri în carieră

În urma succesului de la Toronto, Simona Halep va obţine 439.700 de dolari şi 900 de puncte WTA. Ea a obținut și titlul 24 al carierei.

Titlurile WTA de simplu câştigate până acum de Halep sunt: 24 – Toronto (WTA 1000), Melbourne (WTA 250) – 2022, Roma (Premier 5), Praga (WTA International), Dubai (Premier) – 2020, Wimbledon (Grand Slam) – 2019, Montreal (Premier 5), Roland Garros (Grand Slam), Shenzhen (WTA), toate trei în 2018, Madrid (Premier Mandatory), în 2017, Montreal (Premier 5), Bucureşti (WTA), Madrid (Premier Mandatory), toate trei în 2016, Shenzhen (WTA), Dubai (Premier 5), Indian Wells (Premier Mandatory), toate trei în 2015, Doha (Premier 5), Bucureşti (WTA), ambele în 2014, Nurnberg (WTA), ‘s-Hertogenbosch (WTA), Budapesta (WTA), New Haven (Premier), Moscova (Premier) şi Sofia (turneul „mic” al campioanelor), toate cele şase în 2013.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
WTA • 23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep