Închide meniul

Simona Halep, traseu infernal la Wimbledon 2022. E pe aceeaşi parte de tablou cu Iga Swiatek

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 24 iunie 2022, 12:49

Simona Halep, traseu infernal la Wimbledon 2022. E pe aceeaşi parte de tablou cu Iga Swiatek

Simona Halep, traseu infernal la Wimbledon 2022

Simona Halep, în timpul unui meci / Profimedia Images

Simona Halep are parte de un traseu virtual infernal la Wimbledon 2022. Ea se află pe aceeaşi parte de tablou cu Iga Swiatek, Coco Gauff, Karolina Pliskova sau Garbine Muguruza.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep va avea o misiune grea încă din primul tur de la All England Club, unde o va întâlni pe Karolina Muchova, acesta fiind primul meci dintre cele două.

Dacă va trece de Muchova, Simo se va duela cu învingătoarea dintre Jaimee Fourlis şi Kirsten Flipkens. În runda a treia, ea ar putea întâlni şi primul cap de serie, pe Camila Giorgi.

Simona Halep, traseu infernal la Wimbledon 2022

Din faza optimilor, încep cu adevărat problemele pentru Simona Halep. Acolo, ar putea să o întâlnească pe Paula Badosa. Dacă trece de iberică, ar putea urma un duel cu Karolina Pliskova, finalista din 2021.

În semifinale, ar urma duelul stelar cu Iga Swiatek, care pare de neoprit în acest sezon, fiind favorita clară a bookmakerilor. Aceasta ar putea fi a cincea directă dintre cele două, scorul fiind acum 2-2. De asemenea, ar fi şi prima întâlnire pe iarbă.

Reclamă

În finală, ea ar putea da peste Collins, Jabeur, Sakkari sau Kontaveit, cele patru favorite ale părţii inferioare de tablou.

Cu cine joacă celelalte românce în primul tur la Wimbledon 2022

Simona Halep, lăudată înainte de Wimbledon 2022 de Alex Corretja

Simona Halep a fost lăudată înainte de Wimbledon 2022 de Alex Corretja. Cotată printre favoritele la câştigarea trofeului de la All England Club, Simo pare o sperietoare pentru jucătoarele de pe partea ei de tablou. Cel puţin aşa susţine fostul dublu finalist de la Roland Garros (1998, 2001).

Reclamă 4 / 0/3

„Ei bine, nu știi niciodată ce se poate întâmpla cu o jucătoare atât de bună precum Simona Halep, pentru că mă așteptam să se descurce bine la Roland Garros. Dar nu s-a întâmplat. Dar poate că perioada aceea de pregătire a trecut, iar acum este mai proaspătă.

Cu experiența pe care o are, poate că este suficient pentru a ajunge în fazele finale. Ea trebuie să se simtă bine. Trebuie să fie înfometată de victorii. Dacă a schimbat antrenorul și l-a ales pe Patrick Mouratoglou acum este pentru că simte că mai poate îmbunătăți lucrurile.

Acest lucru este întotdeauna plăcut atunci când ești jucător de tenis, îți place să simți că poți face lucruri diferite, mai ales când cariera ta continuă, pentru că altfel faci mereu același lucru. Așadar, Simona, știm cu toții că este o luptătoare, că este o mare competitoare și că va fi acolo ca să dea tot ce are mai bun.

Și sunt sigur că dacă o vezi pe Simona Halep pe partea ta de tablou, nu vrei să joci împotriva ei, pentru că știi că va trebui să lupți până la capăt, indiferent dacă e vorba de iarbă, zgură sau hard. Așa că eu cred că, Simona, trebuie să îi acorzi mereu credit fiincă poate să se descurce foarte bine în orice context”, a spus Corretja, citat de eurosport.ro.

Recomandări
  • Simona Halep – Karolina Muchova, în turul 1 de la Wimbledon 2022
  • Simona Halep – Iga Swiatek, posibil duel în semifinale, la Wimbledon 2022

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Otelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” Vezi toate știrile
Citește și