Închide meniul

VIDEO | Momente şocante! Carantină cu şoareci înainte de Australian Open! "Altă cameră, aceeaşi poveste. De fapt, sunt mai mulţi!"

Antena Sport Publicat: 19 ianuarie 2021, 14:30

VIDEO | Momente şocante! Carantină cu şoareci înainte de Australian Open! "Altă cameră, aceeaşi poveste. De fapt, sunt mai mulţi!"

profimediaimages

Yulia Putintseva, carantină de coşmar la Melbourne

  • Yulia Putintseva, momente de coşmar la Melbourne
  • A găsit şoareci şi în a doua cameră în care a fost cazată

Yulia Putintseva, numărul 28 mondial, s-a plâns că a găsit un şoarece în camera de hotel. Ea a fost mutată într-o altă cameră, dar situaţia a devenit şi mai gravă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Yulia Putintseva: "Cei de la recepţie mi-au spus că hotelul este plin şi că nu mă pot ajuta. E o glumă!"

Rusoaica a filmat "musafirii nepoftiţi" şi a postat clipurile pe contul de Twitter. "Altă cameră, aceeaşi poveste. Am vrut să merg la culcare, dar nu…", a scris Putintseva. "De fapt, sunt mai mulţi!", a revenit ea, cu un alt clip.

Reclamă

Putintseva a rămas şocată de răspunsul primit din partea hotelului. "Cei de la recepţie mi-au spus că hotelul este plin şi că nu mă pot ajuta. E o glumă!", a transmis rusoaica în vârstă de 26 de ani.

Reclamă

Simona Halep, carantină într-un hotel de lux din Adelaide

Carantina impusă de organizatorii de la Australian Open a născut mari probleme. Majoritatea jucătorilor au fost izolaţi la Melbourne. Principalele vedete, printre care Simona Halep, Serena Williams, Rafa Nadal şi Novak Djokovic, au fost cazate însă la Adelaide, într-un hotel de lux. Ei vor participa aici la un turneu demonstrativ. Halep a dat chiar şi un interviu, de la balcon.

Ceilalţi jucători şi-au manifestat nemulţumirea, mai ales după ce 72 de sportivi au intrat în izolare strictă, fără să aibă posibilitatea de a se pregăti cinci ore pe zi, la fel ca ceilalţi competitori. "Dacă ştiam, rămăneam acasă", s-a plâns Sorana Cîrstea.  

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Aryna Sabalenka - Qinwen Zheng, finala feminină de la Australian Open!
Australian Open • 25 ian., 15:12
Aryna Sabalenka – Qinwen Zheng, finala feminină de la Australian Open! Jucătoarea din Belarus luptă să îşi păstreze trofeul
Marta Kostiuk, dezvăluiri tulburătoare!
Australian Open • 23 ian., 18:53
Marta Kostiuk, dezvăluiri tulburătoare! Prietenii săi din Kiev au urmărit meciul cu Coco Gauff în timp ce rachetele zburau!
Jannik Sinner - Novak Djokovic, duel de vis în semifinalele Australian Open
Australian Open • 23 ian., 16:59
Jannik Sinner – Novak Djokovic, duel de vis în semifinalele Australian Open. Italianul, demonstraţie de forţă cu Rublev!
Novak Djokovic s-a calificat în semifinale la Australian Open pentru a 11-a oară
Australian Open • 23 ian., 11:51
Novak Djokovic s-a calificat în semifinale la Australian Open pentru a 11-a oară! Reacţia sârbului după victorie
Daniil Medvedev, victorie dramatică la Australian Open
Australian Open • 18 ian., 19:46
Daniil Medvedev, victorie dramatică la Australian Open! A revenit de la 0-2, într-un meci care a durat peste patru ore