Închide meniul

EXCLUSIV | Ilie Năstase, semnal de alarmă pentru Halep. "Este favorită numărul unu, dar asta nu îi garantează că va câştiga Roland Garros"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 septembrie 2020, 15:52

EXCLUSIV | Ilie Năstase, semnal de alarmă pentru Halep. "Este favorită numărul unu, dar asta nu îi garantează că va câştiga Roland Garros"

Profimediaimages

Ilie Năstase are aşteptări mari de la Simona Halep

Năstase speră ca Simona să nu sărbătorească prea mult reuşita din Italia. Doar dacă va fi concentrată maximă va putea câştiga un nou turneu de Grand Slam.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Năstase, prima reacţie după ce Simona Halep a câştigat turneul de la Roma

"Dacă ai luat un turneu înainte de Roland Garros nu garantează că ajungi şi în finală. O iei de la capăt. Ştie şi ea asta. Cele trei turnee câştigate trebuie uitate. Sunt deja câştigate. 

E uşor să zic a câştigat la Roma, gata, câştigă şi Roland Garros. Nu îţi garantează nimeni treaba asta. E favorită numărul unu, dar asta nu îi garantează că ia trofeul. Să fie foarte atentă şi să se concentreze", a declarat Ilie Năstase pentru AS.ro.

Simona Halep este într-o formă de zile mari. A câştigat ultimele 14 meciuri pe care le-a jucat şi are o şansă uriaşă de a da lovitura şi la Roland Garros. Ocupanta locului 1 WTA, Ashleigh Barty, nu va participa în competiţia din Franţa. Astfel, Simona o poate detrona pe australiancă dacă va repeta performanţa din 2018, când a ridicat trofeul.

"Salutare, tuturor. Am avut o săptămână grozavă la Roma şi mă bucur că voi avea acest trofeu acasă. Ştiu că nu puteţi fi lângă mine aici din cauza restricţiilor, dar vă mulţumesc că mă încurajaţi şi vă trimit un sărut!", a spus Simona Halep după finala cu Karolina Pliskova.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar Vezi toate știrile
Citește și