Închide meniul

Simona Halep, apel disperat către WTA: „Avem nevoie de asta!” Românca își pierde răbdarea: „Am spus și tot continui să o spun!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 mai 2021, 14:44 / Actualizat: 12 octombrie 2023, 19:04

Simona Halep, apel disperat către WTA: „Avem nevoie de asta! Românca își pierde răbdarea: „Am spus și tot continui să o spun!

profimedia

Simona Halep, apel disperat către WTA

Simona Halep, apel disperat către WTA. Ea s-a săturat de „bulele” anti-COVID. Românca a fost supusă izolării în camera de hotel înaintea fiecărui turneu la care a participat în 2021. Astfel de măsuri i-au creat stări de nervozitate Simonei, care s-a plâns că jucătorii din circuitul ATP au parte de un tratament preferențial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, apel disperat către WTA prin care cere eliminarea „bulelor” de la turnee

„Mi-aș dori ca WTA să facă ceva similar precum ATP deoarece chiar avem nevoie să ne relaxam un pic, deoarece în bulă e mereu dificil. Am spus asta și tot continui să o spun. Ei știu ce să facă, așa că așteptăm decizia lor. Totodată, și guvernele trebuie să aprobe noile reguli”, a declarat Simona Halep înaintea debutului la turneul de la Roma. 

În circuitul ATP, jucătorii care participă la turnee desfășurate pe o perioadă scurtă, pot sta la alte hoteluri, pot merge la restaurante și în alte locații, pot călători cu transportul public și pot avea parteneri de cameră. Sportivii încă nu au voie să participe la adunări publice mari.

Anterior, jucătorilor li se permitea să se deplaseze doar între terenul de tenis și hotel. Circuitul WTA nu și-a modificat încă regulile.

Simona Halep s-a vaccinat împotriva Covid-19

Simona Halep a făcut vaccinul anti-Covid-19 la Institutul Cantacuzino, din Bucureşti. Jucătoarei de pe locul 3 WTA i-a fost administrat serul Pfizer. „Am avut puţin emoţii, a recunoscut românca.

Reclamă

Halep a făcut însă rapelul cu două zile mai devreme decât fusese programat iniţial. Chiar dacă majoritatea oamenilor fac rapelul la fix 21 de zile distanţă de prima doză, a doua vaccinare poate fi făcută, în cazul vaccinului Pfizer, chiar şi la cel puţin 17 zile de la prima. Sau, la polul opus, şi o zi mai târziu.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” Vezi toate știrile
Citește și