Închide meniul

Simona Halep Australian Open 2021 | Gest superb al Simonei Halep, la finalul meciului cu Lizette Cabrera

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 februarie 2021, 10:01

Simona Halep Australian Open 2021 | Gest superb al Simonei Halep, la finalul meciului cu Lizette Cabrera

ProfimediaImages

Simona Halep, gest de fair-play la Australian Open 2021

Simona a aplaudat-o pe adversara pe care a învins-o cu 6-2, 6-1 în timp ce aceasta părăsea Rod Laver Arena. Asta are legătură şi cu faptul că Lizette este din Australia, precum antrenorul ei, Darren Cahill. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep Australian Open 2021 | Simona Halep: Sunt înconjurată de australience

Pentru Simona, urmează un duel cu o altă australiancă, Ajla Tomljanovic. Mai mult, la proba de dublu, ea a ales să evolueze alături de o puştoaică de 16 ani de la Antipozi, Charlotte Kempenaers-Pocz.

"Îmi place să mă aflu aici, deci îmi place să joc împotriva australiencelor, sunt înconjurată de ele. Mă simt bine, la Adelaide am jucat un meci împotriva lui Ash (n.r. – Ashlegh Barty). A fost foarte bine, iar apoi am venit aici și am jucat trei meciuri, așa că organismul e pregătit", a reacţionat Simona, după meciul cu Lizette.

Simona Halep Australian Open 2021 | Cine este Ajla Tomljanovic, adversara din turul 2

Ajla Tomljanovic (27 de ani) are cea mai bună performanţă la un Grand Slam la Roland Garros 2014, atunci când a ajuns în optimi, acolo unde a fost învinsă de Carla Suarez Navarro. La Australian Open, ea a ajuns cel mai departe în turul 2 (2014, 2015, 2020 şi 2021).

Reclamă

Ea a câştigat de-a lungul carierei patru turnee ITF şi a adunat din premii peste 3 milioane de dolari. Ajla are 1.80 metri şi s-a apucat de tenis la 7 ani. Suprafaţa ei favorită este hardul şi lovitura preferată este backhand-ul.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” Vezi toate știrile
Citește și