Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Îi curge sânge de oltean prin vene! ”Dacă mă trezești din somn îți spun Craiova Maxima!” Temișan anunță lupte în Craiova

Silviu Corneanu Publicat: 9 iunie 2021, 14:21

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | Îi curge sânge de oltean prin vene! ”Dacă mă trezești din somn îți spun Craiova Maxima!” Temișan anunță lupte în Craiova

AS.ro

Temișan anunță lupte în Craiova

Temișan anunță lupte în Craiova. Aurelian Temișan este bucuros că oltenii au două echipe în prima Liga. Juratul de la ”Te cunosc de undeva” se teme de luptele de stradă care vor avea loc în Craiova. Artistul este sigur că fanii se vor bate între ei când va avea loc întâlnirea directă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Singurul lucru care mă deranjează este că o să se bată fanii între ei. O să se bată. Suntem ca sârbii, ca turcii. Ăsta e singurul lucru care mă deranjează. O să se bată pentru că suntem foarte pasionali”, a mai spus Temișan.

Temișan anunță lupte în Craiova

Unul dintre cei mai cunoscuți interpreți din România susține că simpatizează cu ambele echipe din Craiova. Aurelian Temișan nu se va uita la meci când cele două echipe din Craiova vor juca între ele.

Dacă simpatizez cu vreo echipă? Păi eu mă culc, mă trezesc la 4 dimineața și îți spun Craiova Maxima pe dinafară. Acum, e greu, voi ține cu ambele când evoluează împotriva altor echipe. Când o să joace ele între ele, mă uit la tenis 🙂”, a recunoscut Aurelian Temișan la AS.ro LIVE.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” 8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
Vezi toate știrile
Citește și