Închide meniul

Ilie Năstase va fi în tribune la finalele Roland Garros! „Ţiriac o să-mi spună că sunt nebun!” Ce reguli trebuie să respecte

Reclamă

Publicat: 9 iunie 2021, 20:03

Ilie Năstase va fi în tribune la finalele Roland Garros! „Ţiriac o să-mi spună că sunt nebun! Ce reguli trebuie să respecte

Ion Ţiriac şi Ilie Năstase

Hepta

Ilie Năstase va fi în tribune la finala Roland Garros! L-a convins soţia sa, Ioana, cu care este aproape să se împace, deşi au înaintat actele de divorţ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Năstase va fi în tribune la finala Roland Garros

„Am decis că e vremea să mă întorc în lojele de la Roland Garros, aşa că voi merge în acest weekend la Paris. O fac şi la insistenţele soţiei mele, Ioana, care m-a tot presat să mergem la ediţia din acest an şi pe motiv că vrea să vadă cu proprii ei ochi câteva partide de tenis la cel mai înalt nivel. Nu a văzut niciodată un asemenea spectacol, aşa că a contat şi asta. În plus, mi-era dor să revin la Paris şi la Roland Garros, acolo unde m-am simţit mereu ca acasă şi unde nu am mai fost de câţiva ani”, a declarat Ilie Năstase pentru playsport.ro.

Năstase a declarat că a primit o listă de condiţii din partea organizatorilor.

„Trebuie să ne facem un test antiCOVID-19, cu 72 de ore înainte de plecarea spre Paris, apoi vom fi testaţi regulat, în fiecare zi cât ne vom manifesta intenţia de a intra în celebrul complex sportiv. În plus, este posibil ca la revenirea în ţară să fim obligaţi să intrăm în carantină. Însă toate acestea nu reprezintă o mare problemă. Le vom respecta, fiindcă am decis să-mi duc soţia la tenis. Adică la una dintre marile mele iubiri!”, a completat Ilie Năstase.

Năstase va da ochii cu Ion Ţiriac în lojele de la Paris. Luna trecută, l-a refuzat şi a lipsit de la ziua de naştere a acestuia, pentru că a fost organizată la Madrid.

Reclamă

„Sunt sigur că m-a iertat pentru faptul că nu i-am spus chiar atunci, faţă către faţă, . Acum, cel mai probabil, vom avea lojele alăturate, fiindcă ştiţi că se aplică regulile acelea de distanţare. Şi mă aştept să mă întrebe iar dacă m-am vaccinat. O să mă facă probabil nebun, cu gestul ăla ştiut de noi toţi, degetul dus la tâmplă. Dar o face de când aveam 16 sau 17 ani, aşa că m-am obişnuit”, a mai spus Ilie Năstase.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și