Închide meniul

Răzvan Marin negociază cu marele Milan! Întâlnire oficială, în Italia! Cagliari a refuzat deja o sumă uriaşă

Dragoș Vasile Publicat: 10 iunie 2021, 8:59

Reclamă
Răzvan Marin negociază cu marele Milan! Întâlnire oficială, în Italia! Cagliari a refuzat deja o sumă uriaşă

Răzvan Marin

profimediaimages.ro

AC Milan este interesată de Răzvan Marin, care a avut un sezon excelent în Italia. Paolo Maldini, Frederic Massara, directorul sportiv al milanezilor, şi reprezentanţii lui Cagliari s-au întâlnit la un hotel din Milano, scrie football-italia.net. De asemenea, presa din Italia notează că Pietro Chiodi, a fost surprins la sediul formaţiei de pe San Siro, semn că negocierile sunt intense.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recent, internaţionalul român a fost transferat de la Ajax. Cagliari avea obligația să-l cumpere definitiv la finalul sezonului pentru 10 milioane de euro. Românul a fost împrumutat de campioana Olandei în urmă cu un an.

Cotat pe site-urile de specialitate la 12 milioane de euro, mijlocaşul a bifat 39 de apariţii pentru Cagliari în sezonul trecut, reuşind să marcheze 3 goluri şi să ofere 6 pase decisive.

Cagliari a refuzat o ofertă de 15 milioane de euro pentru Răzvan Marin

Răzvan Marin este dorit de cluburile mari ale Europei. Cagliari a refuzat recent oferta lui Olympique Lyon, unul dintre giganţii Franţei, anunţă gianlucadimarzio.com.

Internaţionalul român a ajuns în Italia de la Ajax. „Lăncierii” l-au transferat în 2019 de la Standard Liege pentru 12.5 milioane de euro. Ar fi trebuit să fie unul dintre oamenii de bază al lui Erik Ten Hag, dar a prins doar 17 partide în toate competițiile.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:25

Gigi Becali, 3 schimbări la pauză cu Oţelul! Patronul FCSB-ului a mutat rapid după ce roş-albaştrii au intrat conduşi la cabine

23:03

Vlad Chiricheş, două gafe uriaşe în doar două minute! A „îngropat-o” pe FCSB, în meciul Oţelul

22:45

FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena

22:40

LIVE TEXTFCSB – Oţelul 0-2. Dezastru pentru roş-albaştri! Cisotti şi Zivulic au marcat pentru gălăţeni

22:33

David Miculescu, ratare monumentală în FCSB – Oţelul! Atacantul nu a putut înscrie din câţiva metri, cu portarul aflat pe jos!

22:20

Decizia incredibilă luată de marele rival al lui David Popovici de la Jocurile Olimpice 2024, cu 3 zile înainte de marea finală

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și