Închide meniul

„Am fost la un pas de moarte!” Dezvăluirile unei vedete din România care a fost operată la clinica unde medicii sunt acuzaţi de vătămare corporală: „Aveam tensiunea 6”

Antena Sport Publicat: 10 iunie 2021, 17:11

Reclamă
„Am fost la un pas de moarte! Dezvăluirile unei vedete din România care a fost operată la clinica unde medicii sunt acuzaţi de vătămare corporală: „Aveam tensiunea 6

Instagram Loredana Chivu

Loredana Chivu s-a tot mândrit cu operaţiile estetice pe care le-a avut. Vedeta a fost una dintre cele care au apelat la clinica ce este acum anchetată de poliţie pentru funcţionare ilegală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Printre altele, acuzaţiile din dosar sunt de spălare de bani, vătămare corporală şi exercitarea fără drept a unei profesii. În acelaşi timp în ţară au avut loc alte zeci de percheziţii la clinici partenere, conform colegilor de la Observatornews.ro.

Eu am suferit multiple operaţii. Mi-am pus aqua feeling, o operaţie non-ivazivă, aşa spuneau ei. În urma acelei intervenţii am suferit mai multe infecţii şi mai multe operaţii. Am fost la un pas de moarte. Prima intervenție a foct făcută într-un birou. Mai multe detalii nu pot să vă dau, pentru că eu am un proces în curs cu el acum şi sper ca instanţa să decidă în favoarea mea, pentru că am suferit enorm de mult.

Cum spuneam, am fost la un pas de moarte, tensiune 6. Am fost internată de mai multe ori în spital, am fost amăgită. Această substanţă acţionează în timp şi când ea se contaminează, pentru că asta se întâmplă cu ea, de asta este şi interzisă în foarte multe ţări, adică în mai toate ţările, este o substanţă care îţi macină efectiv ţesuturile, muşchii, pielea etc. Este o substanţă periculoasă. Pe mine m-a adus aproape de moarte. Aveam tensiunea 6, septicemie”, a declarat Loredana Chivu la Antena 3.

Loredan Chivu a continuat cu dezvăluirile.

Reclamă

„În loc să se preocupe de bunăstarea mea şi de sănătatea mea, cum e normal la orice pacient care are o problemă, el (nr. patronul clinicii) a hotărât şi a crezut că e de cuviinţă să mă dea în judecată şi să îmi ceară daune morale şi a vrut să îmi închidă gura, să nu fiu lăsată să vorbesc despre ce mi se întâmplă, dar cred că nicio instituţie pe lumea asta nu ar permite să nu lase un om să îşi spună povestea, mai ales cu cât am fost aproape să mor”, a mai mai spus Loredana Chivu.

Loredana Chivu a primit un cadou de peste 200.000 de euro

Loredana Chivu, una dintre cele mai cunoscute vedete din România, a primit un cadou incredibil de peste 200.000 de euro. Maşina de 210.000 de euro a fost primită din partea unui admirator secret.

Vedeta nu a rezistat să se mândrească pe reţelele de socializare cu noua achiziţie. Bolidul primit de Loredana Chivu a intrat pe piaţa din ţara noastră în 2018.

Reclamă 4 / 0/3

Loredana Chivu, relaţie cu năbădăi cu un fotbalist

Loredana Chivu a fost protagonista unui scandal monstru cu un fost iubit. În 2009, Loredana Chivu era iubita lui Alex Necula, un fost fotbalist.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 23:00 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și