Închide meniul

Mircea Rednic, în conflict cu Gică Hagi. „Asta m-a deranjat, să fie sănătoși!” + „Puriul”, aproape de revenirea în Belgia

Alexandru Ivan Publicat: 12 iunie 2021, 14:31

Reclamă
Mircea Rednic, în conflict cu Gică Hagi. „Asta m-a deranjat, să fie sănătoși! + „Puriul, aproape de revenirea în Belgia

Iuliu Mureșan continuă atacurile la adresa lui Mircea Rednic

SportPictures / Dragos Pascaneanu/ Sport Pictures via hepta

Mircea Rednic a antrenat-o pe Viitorul în perioada decembrie 2020 – aprilie 2021. Rezultatele sale pe banca constănțenilor au fost sub așteptări: doar 2 victorii, 9 remize și 6 înfrângeri. În rezultat, Rednic a fost demis cu o etapă înaintea finalului sezonului regulat, lucru care l-a supărat pe antrenorul de 59 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic, în conflict cu Gică Hagi

„Ce m-a deranjat e felul în care am fost demis, mai era un singur meci din campionatul regulat și pe care l-au și pierdut, deci putea să se ia o decizie după acel meci. Asta m-a deranjat, restul, să fie sănătoși!

El (n.r. – Hagi) știe foarte bine cum s-au pierdut meciurile alea, am avut 7 jucători lipsă, dintre care vreo 4 cu Covid, doi accidentați, și meciul cu Botoșani, și meciul cu Iași, și am fost nevoit să folosesc mulți jucători tineri.

În fine, eu asta o iau ca pe o experiență, dar m-a deranjat felul, decizia care s-a luat, mai erau trei zile, nu murea nimeni. Și s-a adeverit că nici ei n-au câștigat meciul ăla, după aia. Nu murea nimeni dacă mai era un meci”, a declarat Mircea Rednic, pentru playsport.ro.

Mircea Rednic a lăsat-o pe Viitorul pe locul 13. În play-out, cu Cătălin Anghel pe bancă, clubul lui Gică Hagi a terminat pe locul 9 și a disputat barajul pentru Conference League împotriva lui Sepsi, însă l-a pierdut.

Reclamă

Mircea Rednic, aproape de revenirea la Mouscron

Liber de contract după despărțirea de Viitorul, Rednic ar putea semna cu Royal Mouscron. „Puriul” mai are alte trei mandate în campionatul Belgiei.

„A preluat altcineva echipa, un fost jucător, coleg cu care am jucat la Standard Liege, el m-a sunat. Să vedem… Eu oricum am vrut să mă întorc în Belgia.

Și, în plus, e o oportunitate, eu întotdeauna mi-am dorit să mă implic într-un club, și ca antrenor, și financiar, sunt condiții foarte bune, au o academie de fotbal peste ce e aici la noi în țară, sunt susținuți și de primărie, e strategic bine așezat la granița cu Franța, e o chestie interesantă.

Reclamă 4 / 0/3

Să vedem, sunt în discuții avansate, dar n-am luat încă o decizie…”, a mai spus Mircea Rednic.

Rednic a mai antrenat-o pe Mouscron în perioada 2016-2018. De asemenea, el le-a pregătit și pe Gent (2013-2014) și Sandard Liege (2012-2013).

Mircea Rednic le-a mai antrenat și pe Rapid, Dinamo, Universitatea Craiova sau CFR Cluj.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
Vezi toate știrile
Citește și