Închide meniul
Foto

Laurette Atindehou are din nou iubit! Bărbatul, care este celebru în România, a fost implicat într-un scandal monstru. A fost acuzat că a consumat substanţe interzise

Antena Sport Publicat: 13 iunie 2021, 19:20

Reclamă
Laurette Atindehou are din nou iubit! Bărbatul, care este celebru în România, a fost implicat într-un scandal monstru. A fost acuzat că a consumat substanţe interzise

Instagram Laurette Atindehou

Laurette Atindehou s-a despărţit de Magaye Gueye

Laurette Atindehou s-a împăcat cu fostul său iubit, Magaye Gueye. Vedeta s-a afişat cu fostul atacant de la Dinamo zilele acestea, semn că relaţia dintre cei doi este un normală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurette Atindehou a trecut prin clipe dramatice după ce a fost bătută crunt într-o cameră de hotel din Bucureşti.

În urma încăierării a fost şi muşcată de mână. Laurette susţine că bărbatul care a bătut-o este un om de afaceri, căsătorit şi cu doi copii. O anchetă a fost demarată, dupăce frumoasa mulatră a ajuns la Secţia 10 de Poliţie pentru a depune plângere. În acest context, relaţia dintre vedetă şi Magaye Gueye a luat o pauză.

Cei doi au revenit la sentimente mai bune unul faţă de altul şi au reluat relaţia care a fost presărată cu scandaluri şi în trecut. Drumul relației lor a fost pavat cu multe despărțiri și împăcări, dar și cu un episod care a atras după sine foarte multe critici în ceea ce o privește pe mulatră. Mulatra a anunțat pe reţelele de socializare că este într-o relație, la aproximativ două săptămâni după ce a petrecut o vacanță de vis în „Orașul iubirii”, alături de fostul iubit, fotbalistul Magaye Gueye. Deși nu a precizat și numele persoanei alături de care a început o relație, postările ei recente în care l-a etichetat pe fotbalist sunt dovada că cei doi s-au împăcat.

Laurette Atindehou, relaţie controversată cu Magaye Gueye

Laurette Atindehou a avut o relaţie controversată cu Magaye Gueye. Dinamovistul a fost în mijlocul unui nou scandal, după ce la începutul anului s-a filmat în piscină, alături de Laurette, în timp ce o înjura pe Dinamo. Acum, senegalezul a fost prins dopat cu cocaină, la derby-ul Dinamo – FCSB din Cupa României.

Reclamă

Magaye e în stare de șoc. Când l-am sunat, nu urmărise presa, era buimac. Nu cred că juca teatru, mi-a zis că de la mine află. Nu-i venea să creadă. L-am întrebat. Mi-a zis că a fost la un party, dar că el nu a luat nimic.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” Vezi toate știrile
Citește și