Închide meniul

Becali face orice pentru Tănase: ”Îi măresc salariul!” Finanțatorul FCSB, mesaj categoric pentru arabi: ”Nu stau la prea multe discuții!”

Silviu Corneanu Publicat: 14 iunie 2021, 14:20

Reclamă
Becali face orice pentru Tănase: ”Îi măresc salariul!” Finanțatorul FCSB, mesaj categoric pentru arabi: ”Nu stau la prea multe discuții!”

Zuma Press / Alex Nicodim

Becali face orice pentru Tănase

Becali face orice pentru Tănase. Ca să îi mai prelungească înțelegerea cu FCSB, patronul echipei vrea să-i mărrească salariul. ”Decarul” roș-albaștrilor l-a refuzat de două ori până acum, dar Gigi Becali nu reunță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali face orice pentru Tănase

Finanțatorul de la FCSB a anunțat că nu este disperat să-l vândă pe Tănase. Golgheterul Ligii 1 a primit o ofertă concretă din zona Golfului.

Nu mă grăbesc cu Tănase. Giovanni știe care este treaba, iar eu cu arabii nu stau la prea multe discuții. Ori îmi plătesc cât vreau eu, ori nu batem palma.

I-am zis și lui Tănase că îi măresc salariul, dar el decide ce vrea să facă. E treaba lui. Sunt mulțumit de cum a jucat la mine, deși putea și mai mult. Nu sunt disperat să îl vând”, a declarat Gigi Becali la Prosport.

Prețul cerut de Gigi Becali pentru Florin Tănase

Pentru Tănase, Becali vrea cel puțin 4,5 milioane de euro. Golgheterul campionatului este dorit de mai mult cluburi din Europa, SUA și zona Golfului.

Reclamă

Tănase, 5 milioane. Atât costă el, atât face pentru că are 26 de ani”, spune Becali acum ceva timp, la AS.ro.

26 de ani are Florin Tănase. Golgheterul Ligii 1 este cotat la 5 milioane de euro de transfermarkt.com. Tănase mai are contract cu FCSB până la finalul lui 2022.

”Decarul” roș-albaștrilor este cel mai valoros jucător din lotul lui Dinu Todoran, alături de Florinel Coman. Ambii sunt cotați la 5 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și