Închide meniul
Foto

Cum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu la Barcelona. Imaginea cu care i-a surprins pe fani: „Pe drumul meu!”

Publicat: 16 iunie 2021, 17:03

Reclamă
Cum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu la Barcelona. Imaginea cu care i-a surprins pe fani: „Pe drumul meu!”

Gică Popescu, discurs fără precedent după Muntenegru – România 2-0

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via hepta

Gică Popescu are doi copii alături de Luminiţa, cu care este căsătorit din 1999: pe Maria, în vârstă de 20 de ani, şi pe Nicolas, în vârstă de 17 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu la Barcelona

Maria studiază la Barcelona, oraşul unde tatăl ei a scris istorie pe Camp Nou. Ea este foarte activă şi pe reţelele sociale. Postează des imagini inedite. Acum, câteva zile şi-a surprins mii de fani într-o ipostază provocatoare. „Merg pe drumul meu”, a fost mesajul tinerei.

View this post on Instagram


A post shared by Maria Popescu (@mariaappsc)

Câţi bani primeşte fiica lui Gică Popescu

„Fata primeşte 1000 de euro ca să se descurce o lună în Barcelona. Nico are 600 de lei salariu la Viitorul şi 7.000 de lei în cont, dar nu se atinge de ei. E zgârcit ca mama lui. La orice examen cu notă peste 7 ia bani. Dacă ia sub, plăteşte amendă 500 euro, aşa o pedepsesc”, a spus Popescu, la Kanal D.

Reclamă

Fiica lui Gică Popescu a profitat de relaxarea restricțiilor și a petrecut vacanța de 1 mai în cluburile din Mamaia.

Tânăra de 20 de ani a postat mai multe poze din localurile de fițe. În una dintre imagini, Maria arată semne obscene. Tatăl ei, fost component al Generației de Aur, are de ce să își pună mâinile în cap.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
Vezi toate știrile
Citește și