Închide meniul

Situaţia devine dramatică la Dinamo: „A intrat în zona de risc!” Dusan Uhrin ar putea pleca: „E obligatoriu să rezistăm până atunci!”

Antena Sport Publicat: 19 iunie 2021, 9:57

Reclamă
Situaţia devine dramatică la Dinamo: „A intrat în zona de risc! Dusan Uhrin ar putea pleca: „E obligatoriu să rezistăm până atunci!

Dusan Urhin, prima reacţie după eşecul cu Rapid

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Situaţia devine dramatică la Dinamo. DDB susţine că clubul este la un pas să se dezintegreze. Jucătorii pot pleca şi, o dată cu ei, şi antrenorul Dusan Uhrin.
Fanii au făcut un apel disperat pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Situaţia devine dramatică la Dinamo! Apelul făcut de fani

DINAMO E ÎN BRAȚELE NOASTRE! Și nu ne are decât pe noi!

Urmează o perioadă cu turbulențe majore la Dinamo. Jucătorii își depun memorii, Uhrin are nevoie să audă soluții din partea conducerii, clubul are interzis la transferuri. Soluțiile nu pot veni decât dinspre DDB, din păcate. Suntem singurii care ținem clubul în viață, iar dacă ne oprim, Dinamo moare! Memoriile depuse sunt normale, jucătorii au familii, unii sunt pe final de carieră, așa că așteaptă măcar un salariu. În cazul în care clubul nu îl poate plăti, vor să devină liberi de contract, pentru a-și putea câștiga pâinea în altă parte. Riscăm să pierdem jucători pe care putem lua bani din transferuri. TREBUIE SĂ EVITĂM ACEST LUCRU CU ORICE PREȚ! Din fericire, prețul este doar 5 LEI, costul unui bilet.

E obligatoriu să REZISTĂM până intră următoarea tranșă din drepturi TV sau până vindem un jucător! DDB s-a asigurat, mereu, că Dinamo nu va pierde jucători. Am achitat salarii în funcție de suma avută la dispoziție. În cazul în care un jucător, de perspectivă, titular, internațional, vandabil și aflat sub contract pe termen lung cu Dinamo, trebuia să primească două-trei salarii, pentru a nu exista riscul să-l pierdem, atunci acest jucător, care se încadrează în cel puțin una dintre categorii, a primit banii. Ne-am fi dorit ca toți jucătorii să își primească integral drepturile, însă nu a fost posibil. Toți au primit însă prime, deci nimeni nu a jucat gratis pentru Dinamo.

Timpul a trecut, așa că Dinamo a intrat iar în zona de risc. Dacă nu reușim să achităm măcar un salariu, jucători importanți vor fi declarați liberi de contract.
Mai mult decât atât, riscăm să îl pierdem și pe Uhrin, pentru că nu ar mai avea jucători pe care să se bazeze!„, au scris cei de la PCH.

Reclamă

Dinamo l-a vândut pe Mario Lăcătuş la FCSB

Mario Lăcătuş a fost cumpărat de la Dinamo de Gigi Becali pentru suma de 50.000 de euro.

Gigi Becali a virat 50.000 de euro în contul celor de la Dinamo pentru transferul lui Mario Lăcătuş. Peluza Cătălin Hîldan a anunţat pe reţelele de socializare că banii plătiţi de Gigi Becali pentru puştiul Mario Lăcătuş au intrat în conturile clubului. Patronul FCSB a plătit 50.000 de euro pentru noul Lăcătuş.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
Vezi toate știrile
Citește și