Închide meniul

„Când plănuieşte să ruineze familia pentru o femeie care-i vânează banii, acela nu e tatăl meu!” O nouă reacţie a fiului Anamariei Prodan cu privire la divorţul părinlor săi: „Ştiu că abia aşteptaţi asta!”

Antena Sport Publicat: 19 iunie 2021, 11:45

Reclamă
„Când plănuieşte să ruineze familia pentru o femeie care-i vânează banii, acela nu e tatăl meu! O nouă reacţie a fiului Anamariei Prodan cu privire la divorţul părinlor săi: „Ştiu că abia aşteptaţi asta!

Laurenţiu Reghecampf

Profimedia

Fiul Anamariei Prodan şi al lui Laurenţiu Reghecampf a avut o nouă reacţie cu privire la divorţul părinţilor săi. Acesta spune că nu crede că tatăl său vrea să se desartă de Anamaria Prodan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mesaj postat de Laurenţiu Reghecampf Jr. pe reţelele de socializare a fost distribuit şi de Anamaria Prodan.

Când tatăl meu plănuiește în secret un divorț, înseamnă că nu e tatăl meu, Laurențiu Reghecampf. Când tatăl meu plănuiește să fugă de acasă și să ruineze familia pentru o femeie care-i vânează banii, acela nu e tatăl meu. Știu că mulți dintre voi vreți să se despartă și abia așteptați asta, dar…. Această familie va rămâne unită! Unită până la moarte! Această familie este mândria vieții mele! Tatăl meu mai bine ar muri decât să-și batjocorească copiii! El o divinizează pe mama! Numele familiei mele e unic!”, a postat Anamaria Prodan Reghecampf, pe contul ei de socializare, preluat de pe contul lui Laurențiu Reghecampf Jr.

Divorţ la două săptămâni după reînnoirea jurămintelor

Cei de la Spynews susţin că Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan au luat această decizie la doar două săptămâni după ce şi-au reînnoit jurămintele.

Reclamă
Reclamă

“Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, a spus Laurenţiu Reghecampf.

Momente tensionate între Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf! Un scandal ar fi avut loc între cei doi, în urmă cu o săptămână, la locuinţa lor din Snagov.

Amândoi au sunat atunci, pe rând, la 112, scrie cancan.ro. Primul care a apelat serviciul de urgenţă ar fi fost Laurenţiu Reghecampf. Acesta anunţat că soţia sa este extrem de agitată şi că vrea să plece cu maşină. Ea ar fi ameninţat că vrea să-şi facă rău.

Reclamă

Un echipa de Poliţie şi o ambulanţă au sosit la faţa locului. Sursa citată menţionează că Anamaria Prodan era agitată şi incoerentă. Într-un final, niciuna dintre părţi nu a depus plângere. Episodul ar fi pornit de la o criză de gelozie a Anamariei Prodan.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:16

Florin Manea surprinde după gafa făcută de Radu Drăgușin la Tottenham: „Așteptam greșeala!”. Decizia luată de Ange Postecoglou

11:59

Prima reacţie de la Galaţi, după ce Rareş Pop a agresat fizic un jurnalist, la Rapid – Oţelul: „Nu știu ce a avut în cap”

11:29

„Nu am avut prieteni în Generația de Aur!” Florin Prunea l-a auzit pe Dorinel Munteanu și i-a dat replica: „Absolut nimeni?”

11:06

Asociația Presei Sportive din România, reacţie după incidentul incredibil de la meciul Rapid – Oţelul 0-0

10:41

VIDEOLionel Messi, criză de nervi după ce a marcat un golazo! S-a năpustit asupra arbitrului: „Ești un nenorocit!”

10:30

Luca Joldea, peformanţă uriaşă: Aur la Campionatele Mondiale de tir sportiv de juniori, la pistol cu aer comprimat 10 metri

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și