Închide meniul

Ce nebunie! Barcelona vrea să realizeze transferul secolului. Cristiano Ronaldo, aşteptat alături de Leo Messi! Planul lui Joan Laporta

Dragoș Vasile Publicat: 21 iunie 2021, 19:44 / Actualizat: 28 iunie 2022, 11:50

Reclamă
Ce nebunie! Barcelona vrea să realizeze transferul secolului. Cristiano Ronaldo, aşteptat alături de Leo Messi! Planul lui Joan Laporta

Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo, într-un Barcelona - Juventus

Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo, într-un Barcelona - Juventus / Profiemedia Images

Joan Laporta vrea să realizeze transferul secolului. Cristiano Ronaldo este aşteptat pe Camp Nou să facă echipă cu Leo Messi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joan Laporta vrea să realizeze transferul secolului. Cristiano Ronaldo, aşteptat alături de Leo Messi la FC Barcelona

Potrivit sport.es, Cristiano Ronaldo este dorit de FC Barcelona. Joan Laporta analizează posibilitatea ca starul portughez să ajungă pe Camp Nou, alături de rivalul Messi. Spaniolii scriu că mutarea este „complexă”. Catalanii nu au acceptul lusitanului, dar nici permisiunea celor de la Juventus.

Totuşi, Barcelona este dispusă să pună bani grei pe masă. Vedetele precum Coutinho, Sergio Roberto sau Griezmann ar urma să fie vândute pentru ca Laporta să îşi vadă visul cu ochii: Messi şi Ronaldo în aceeaşi echipă.

Potrivit site-urilor de specialitate, Cristiano Ronaldo este cotat la 45 de milioane de euro. De partea cealaltă, Messi are o cotă de 80 de milioane de euro. Împreună, cei doi au 11 Baloane de Aur.

Lionel Messi
profimedia

„Nu este uşor, dar lucrăm la asta!” Joan Laporta a dat detalii despre negocierile cu Messi

Joan Laporta, preşedintele celor de la Barcelona, a vorbit despre negocierile pe care le duce în această perioadă cu Lionel Messi. Contractul starului argentinian expiră în această vară, iar catalanii speră ca aceasta să mai rămână pe Camp Nou.

Reclamă

Laporta a dat asigurări că negocieirile merg pe un drum bun, dar a precizat că nu este deloc uşor. „Sunt liniştit, lucrurile decurg bine. Cred că Messi va continua să joace la Barcelona. Nu este uşor, dar lucrăm la asta şi sperăm să semnăm actele cât mai curând„, a spus Joan Laporta, conform jurnalistului Fabrizio Romano.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” Vezi toate știrile
Citește și