Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

”Noi eram figuranți!” Torje, povești de milioane cu Tamaș: ”Nu ne halea de nicio culoare!” Cum s-a format celebrul trio: Torje, Pulhac, Ropotan :)

Silviu Corneanu Publicat: 22 iunie 2021, 13:13

Reclamă
”Noi eram figuranți!” Torje, povești de milioane cu Tamaș: ”Nu ne halea de nicio culoare!” Cum s-a format celebrul trio: Torje, Pulhac, Ropotan :)

AS.ro

Torje, povești de milioane cu Tamaș

Torje, povești de milioane cu Tamaș. Fundașul central nu-i suporta pe cei trei. Gabriel Torje a dezvăluit la AS.ro LIVE faptul că Gabi Tamaș voia să-l bată la început.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Torje, povești de milioane cu Tamaș

Torje a recunoscut că el și cei din grupul său erau ”mai figuranți”. Ulterior, Tamaș a devenit ”frate” cu cei trei.

”Când am venit în vestiar prima dată, Tamaș nu ne halea de nicio culoare. Noi eram figuranți, cu pantaloni din ăia lăsați. Ce e cu ăștia, mă. După, când a văzut cum suntem, fratele nostru. Mi-a spus după că prima dată zicea: mamă, ce-mi venea să-l bat pe piticul ăsta.

Îmi povestea el după. Ne făcea haine Ștefan Muscă, aveam cămăși din alea așa cu multe fermoare, îți lua o oră și un sfert să te închei la ele. La antrenament erai deja obosit”, a povestit, râzând, Gabi Torje, la AS.ro LIVE.

Reclamă

Tamaș, exemplu pentru colegii de la Dinamo

Gabi Torje îl dă exemplu pe Gabi Tamaș. Acesta susține că indiferent ce făcea noaptea, la antrenament, Tamaș era mereu primul.

Nu confundam distracția cu sportul. Când era vorba de antrenament, era antrenament. Toată lumea vorbește de Gabi că nu știu ce. Indiferent de ce făcea Gabi noaptea, a doua zi nu se ținea nimeni cu el la antrenament.

Eu eram unul din ăia care alerga și îmi era greu să mă țin cu el. Gabi avea și câte o lună, două când nu punea nimic în gură. El are momentele lui, trebuie să-l lași o zi, două că-și revine el”, a mai spus Torje la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

Torje a evoluat în două rânduri la Dinamo. Prima dat între ianuarie 2008 și august 2011, iar a doua oară între februarie și iunie 2018.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
Vezi toate știrile
Citește și