Închide meniul
VIDEO

Scandal uriaș în meciul Braziliei de la Copa America! Roberto Firmino a marcat după ce mingea s-a lovit de arbitru

Alexandru Ivan Publicat: 24 iunie 2021, 12:00

Reclamă
Scandal uriaș în meciul Braziliei de la Copa America! Roberto Firmino a marcat după ce mingea s-a lovit de arbitru

Profimedia

Scandal după Brazilia - Columbia 2-1

Condusă din minutul 10, după reuşita lui Luis Diaz, Brazilia au egalat după o fază controversată. La reuşita lui Firmino, din minutul 78, arbitrul argentinian Nestor Pitana a fost lovit de minge în desfăşurarea fazei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În mod normal, meciul ar fi trebuit întrerupt şi reluat cu minge de arbitru, dar faza a continuat şi golul a fost validat. Columbienii au protestat îndelung, dar fără succes.

Scandal uriaș după Brazilia – Columbia 2-1

Din cauza întreruperii de la acel gol, meciul a fost prelungit minute bune şi Casemiro a înscris cu capul după un corner, în mintul 90+10.

Într-o altă partidă care a avut loc la Goiania, Ecuador şi Peru au terminat la egalitate 2-2. Au marcat: Tapia ’23 (a), Preciado ’45+3 / Lapdula ’49, Carillo ’54.

Reclamă

Cu doar două meciuri rămase de jucat, Brazilia – Ecuador şi Venezuela – Peru, gazdele competiţiei sunt calificate în sferturi după ce au acumulat maximum de puncte, nouă.

Columbia este pe locul 2, cu patru puncte din patru partide, astfel că a termiant de jucat în această grupă. Tot patru puncte are şi Peru, în timp ce Ecuador şi Venezuela au două puncte fiecare. În sferturi se califică primele patru clasate.

Copa America ar fi trebui să se joace în Columbia şi Argentina

Copa America este cea mai importantă competiţie internaţională organizată de Conmebol. Argentina ar fi trebuit să găzduiască Copa America împreună cu Columbia, ţară în care tulburările sociale au dus la pierderea a zeci de vieţi şi au făcut imposibilă organizarea competiţiei.

Reclamă 4 / 0/3

În ceea ce priveşte Argentina, ministrul Sănătăţii, Carla Vizzotti, a avertizat recent despre dificultăţile de a organiza turneul, deoarece ţara de 45 de milioane de locuitori trece prin cea mai critică perioadă a pandemiei, cu peste 41.000 de persoane infectate doar joi. Argentina a depăşit 3,7 milioane de cazuri pozitive şi 77.000 de decese de la începutul stării de urgenţă sanitară.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs luptă pentru semifinale la dublu mix, la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” Vezi toate știrile
Citește și