Închide meniul

Manchester United a dat lovitura! „Diavolii roşii” s-au înţeles cu Jadon Sancho. Ce sumă colosală va plăti gigantul din Premier League

Dragoș Vasile Publicat: 25 iunie 2021, 22:55

Reclamă
Manchester United a dat lovitura! „Diavolii roşii s-au înţeles cu Jadon Sancho. Ce sumă colosală va plăti gigantul din Premier League

Jadon Sancho

Profimedia

Manchester United mută decisiv pe piaţa transferurilor. Marca anunţă că Jadon Sancho va semna cu gruparea lui Ole Gunnar Solskjaer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester United, transfer uriaş! S-a înţeles cu Jadon Sancho

Sursa citată scrie că mutarea se învârte în jurul sumei de 93 de milioane de euro. Primele 87 ar urma să fie plătite direct, după care alte 6 vor veni în funcţie de prestaţiile starului englez.

Cu 16 de goluri și 20 de pase decisive în sezonul trecut, Sancho a fost unul dintre cei mai importanţi jucători din Bundesliga. Acesta este cotat la 100 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Englezii îl consideră pe Sancho noul Cristiano Ronaldo și au făcut tot posibilul să îl aducă pe Old Trafford. În februarie 2020 au oferit 140 de milioane de euro pe starul Borussiei Dortmund, dar germanii au refuzat oferta.

Jadon Sancho
Zuma Press / Federico Guerra Maranesi via hepta

Rivala Manchester City a dat şi ea lovitura! Campioana Angliei „sparge banca” pentru Jack Grealish, care va fi cel mai scump transfer din istoria Premier League

Jack Grealish, extremă stânga care poate evolua şi ca mijlocaş ofensiv, va semna cu Manchester City după Campionatul European, anunţă Daily Mail. Suma de transfer nu va fi una mică. Aston Villa va da o adevărată lovitură şi va încasa 116 milioane de euro.

Reclamă

Transferul lui Grealish la Manchester City va fi cel mai scump din istoria Premier League. Precedentul era mutarea lui Paul Pogba de la Juventus la Manchester United pentru 105 milioane de euro, în 2016.

Cotat la 65 de milioane de euro pe site-urile de specialitate, Grealish a evoluat în sezonul trecut în 27 de meciuri pentru Villa, reuşind să marcheze 7 goluri şi să livreze 12 pase decisive.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și