Închide meniul

„Este exclus!” Farul nu renunță la locul din Liga 2 după fuziunea cu Viitorul lui Gică Hagi. Ce planuri are conducerea

Alexandru Ivan Publicat: 26 iunie 2021, 10:14

Reclamă
„Este exclus! Farul nu renunță la locul din Liga 2 după fuziunea cu Viitorul lui Gică Hagi. Ce planuri are conducerea

AS.ro LIVE

Marica a explicat ce se întâmplă cu locul Farului din Liga 2

”În urma fuziunii, totul se păstrează, adică inclusiv înțeleg că poate rămâne și locul de Liga a 2-a. Poate jucăm cu echipa a doua a Farului acolo. Echipa a doua este în Liga a 3-a în acest moment. Vedem în ce formă se poate face. Există discuții. Încă nu s-a hotărât. În funcție de bugetul pe care îl vom face, și dacă ne vom permite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Marica, despre locul Farului din Liga 2

Unii cred că în urma acestei fuziuni rămâne locul liber, că ne retragem automat sau ceva de genul ăsta. Exclus. Dacă noi nu vom avea un buget strict, special pentru Liga a 2-a, atunci vom face ca echipa under 19 să joace acolo.

Ne uitam că avem cheltuieli cu deplasarea la elită cam aceleași care sunt și cu o echipă de Liga a 2-a, ca și transport, cu meciuri în toată țara. Să vedem dacă trebuie să participăm obligatoriu la elită sau să mergem cu ei în partea cealaltă. Mai sunt mici detalii de decis”, a spus Ciprian Marica, pentru Liga2.ro.

 Farul va avea o „bijuterie” de stadion

Vergil Chițac, primarul din Constanţa, i-a promis lui Gică Hagi un nou stadion pentru Farul. „Stadionul Viitorul” de la Ovidiu, arena unde va evolua Farul până va fi gata noul stadion, are 4.554 de locuri.

„Vom reconstrui stadionul, acum suntem în stadiul de fezabilitate, îl vom termina în curând. Se va finaliza în două luni, după care vom merge la CNI să facă proiectul și licitația, sunt convins că vom găsi și acolo înțelegere.

Reclamă

Vom explora și alte modalități ca primăria să fie implicată în funcționarea clubului. Eu, ca primar, promit că voi face tot ceea ce ține de mine ca echipa Farul să joace cât mai curând pe noul stadion și să atingă nivelul de ambiție pe care și l-a propus”, a declarat Vergil Chițac.

 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și