Închide meniul

Cosmin Olăroiu, surprins alături de vedete precum Roberto Carlos şi Diego Costa. „Sunt fericit alături de acești prieteni grozavi!”

Mihai Ispas Publicat: 26 iunie 2021, 18:53

Reclamă
Cosmin Olăroiu, surprins alături de vedete precum Roberto Carlos şi Diego Costa. „Sunt fericit alături de acești prieteni grozavi!

Profimedia

Cosmin Olăroiu, surprins alături de vedete precum Roberto Carlos şi Diego Costa

Cosmin Olăroiu apare în prim-plan în imaginea pe care Roberto Carlos le-a prezentat-o fanilor săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Olăroiu, surprins alături de vedete precum Roberto Carlos şi Diego Costa

Fostul fotbalist al Braziliei şi al lui Real Madrid şi Inter Milano a postat şi un mesaj impresionant.

„Sunt fericit alături de acești prieteni grozavi! Mulțumesc că-mi sunteți alături”, a scris Roberto Carlos.

View this post on Instagram


A post shared by Roberto Carlos 罗伯特卡洛斯 (@oficialrc3)

Reclamă

La masă mai sunt vedete precum Deco, Diego Costa, Hiero, David Trezeguet şi Kevin Kuranyi.

Aceştia au luat masa într-un hotel de lux din Dubai. În 2019, Olăroiu i-a fost antrenor lui Roberto Carlos într-un meci demonstrativ.

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Cosmin Olăroiu și staff-ul său, luați prin surprindere de desființarea lui Jiangsu Suning

Cosmin Olăroiu este fără contract după ce a reușit surpriza în China și a câștigat titlul cu Jiangsu Suning. Cei din conducerea clubului i-au făcut și ei ”o surpriză” şi au desființat echipa. Eugen Nae, antrenorul cu portari din staff-ul său, a dezvăluit la AS.ro LIVE ce s-a întâmplat în China.

Reclamă 4 / 0/3

”Ceva s-a întâmplat după finală, nu a venit nimeni să ne felicite. Nu am făcut nicio petrecere, președintele clubului, managerul clubului. Ne gândeam că ce se întâmplă. Ne așteptam să ieșim pe străzi, e un oraș destul de mare. Nu am șimțit nimic. Au început întârzierile de salarii și de bani și atunci ne-am gândit că e ceva.

Noi am plecat acasă și trebuia să ne întoarcem pe 24 ianuarie. Ne-au zis luați-vă vize, cumpărați-vă bilete voi. Niciodată nu se întâmpla asta. Am întrebat, ce se întâmplă, am vorbit cu translatorii noștrii. Ne-au zis că sunt probleme cu banii”, a declarat Eugen Nae la AS.ro LIVE.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:00 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-0. Daniel Popa a deschis scorul cu un şut la colţul lung 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Dragoman – Batra ACUM, în AntenaPLAY 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și