Închide meniul

Handbaliştii de la Dinamo vor juca în Champions League, deşi nu erau calificaţi. „Dosarul nostru a fost beton!”

Publicat: 29 iunie 2021, 13:14

Reclamă
Handbaliştii de la Dinamo vor juca în Champions League, deşi nu erau calificaţi. „Dosarul nostru a fost beton!

Dinamo, performanță extraordinară! S-a calificat matematic în play-off-ul pentru sferturile Ligii Campionilor la handbal masculin

Dinamo handbal / Hepta

După ce l-a adus pe Xavier Pascual pe banca tehnică, Dinamo a anunţat o nouă lovitură pentru noul sezon. Va juca în Champions League ca urmarea a unei decizii luate de Federaţie continentală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a primit wild-card pentru Champions League

„Dinamo revine după un an de pauză în cea mai importantă competiţie inter-cluburi din lume! Campioana României se află printre cele 16 formaţii acceptate în Champions League. 10 echipe au avut locul asigurat prin rankingul de ţară, iar şase au primit wild-card.

Cele şase echipe invitate sunt: Meshkov Brest (Belarus), Montpellier HB (Franţa), Telekom Veszprem (Ungaria), Elverum Handball (Norvegia), DINAMO BUCUREŞTI (România). HC Motor (Ucraina). Dosarul înaintat de echipa noastră la EHF a fost unul ‘beton’.

Au punctat în favoarea noastră facilităţile oraşului, susţinerea televiziunilor, performanţele din ultimii ani, managementul echipei şi potenţialul de marketing, dar şi SUPORTERII!

Nu în ultimul rând, suntem convinşi că a contat enorm faptul că pe banca echipei noastre se va afla cel mai valoros antrenor din Europa, XAVIER PASCUAL! O reuşită uriaşă pentru care toţi merită felicitări!”, se arată în comunicatul lui Dinamo.

Reclamă

Tragerea la sorţi a grupelor este programată pentru 2 iulie.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă Vezi toate știrile
Citește și