Închide meniul
VIDEO

Universitatea Craiova – Olympiacos 0-2. Ultimul test înaintea Supercupei. Ce vedete au marcat pentru campioana Greciei

Publicat: 3 iulie 2021, 21:41

Reclamă
Universitatea Craiova – Olympiacos 0-2. Ultimul test înaintea Supercupei. Ce vedete au marcat pentru campioana Greciei

Universitatea Craiova, Sepsi şi FCSB, eliminate în al doilea tur preliminar în Conference League

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Universitatea Craiova a primit ambele goluri de la campioana Greciei înainte de pauză. În minutul 8, a marcat din penalty Mathieu Valbuena, fotbalistul cu peste 50 de meciuri în naţionala Franţei. În minutul 45, Yann M’Vila (’45), un jucător care a trecut şi pe la Inter Milano, a stabilit scorul final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova – Olympiacos 0-2, cel mai tare amical al verii pentru olteni

Olympiacos a aliniat o echipă cu multe rezerve, în timp ce Marinos Ouzounidis a încercat să alinieze cel mai bun „11”. Imediat după pauză, Dan Nistor a irosit un penalty.

Craiova a înregistrat 3 înfrângeri şi 1 victorie în amicalele din Austria. Oltenii vor debuta în noul sezon, sâmbăta viitoare, în Supercupa României, contra lui CFR Cluj.

Jucătorii folosiţi de Universitatea Craiova contra lui Olympiacos

Pigliacelli – Vlădoiu (78 Ofosu), Bălașa, M. Constantin (72 V. Găman), Vătăjelu – Nistor (87 Fedele), Mateiu (78 Screciu), Cicâldău (87 Bic) – Câmpanu (46 Conte), Koljici (67 Markovici), A. Ivan

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni 14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” Vezi toate știrile
Citește și