Închide meniul
Foto

Accidentul dureros al lui Michael Schumacher a fost filmat. Dezvăluirile bărbatului care a surprins momentul teribil

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 iulie 2021, 11:16

Accidentul dureros al lui Michael Schumacher a fost filmat. Dezvăluirile bărbatului care a surprins momentul teribil

Profimediaimages

Tragedia trăită de Michael Schumacher la Meribel i-a făcut pe toţi fanii să se întrebe dacă septuplul campion mondial de F1 schia cu viteză. Conform Gala, un bărbat ce avea la momentul respectiv 35 de ani, a filmat accidentul şi susţine că Schumi nu avea o mare vizetă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta spunea pentru Der Spiegel că Schumacher schia cu maximum 20 km/h. Accidentul a fost filmat, fiindcă bărbatul o urmărea, de fapt, pe femeia care se afla în faţa lui Schumacher, în momentul în care acesta a căzut.

Tratamentul lui Michael Schumacher costă o avere

În cei şapte ani şi jumătate de după accident, Corinna a vândut mai multe bunuri pentru a putea achita cheltuielile lunare. Mai întâi a încasat 35 de milioane de euro în schimbul unui avion privat, după care a renunţat pentru 3 milioane de euro la o casă din Norvegia. Tocmai a scos la vânzare şi vila de lux din Elveţia, situată pe un teren de 20.000 de metri pătraţi, pe care o are în posesie din 2002. Potrivit jurnaliştilor de la Ouest-France, tranzacţia s-ar putea ridica la 60 de milioane de euro.

Din estimările apărute în presă, cheltuielile cu îngrijirea celui care a câştigat şapte titluri mondiale se ridică la 191.000 de euro pe săptămână.

Michael Schumacher a împlinit 52 de ani pe 3 ianuarie. Fanii au fost alături de fostul pilot din Formula 1, cel care de o lungă perioadă duce o luptă grea pentru a se recupera. Au trecut 7 ani de când septuplul campion din „Marele Circ” a suferit un teribil accident la schi, în staţiunea Meribel. A fost în comă, a suferit multiple intervenţii chirugicale şi este tratat acum la domiciliu, în Spania.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” Vezi toate știrile
Citește și