Închide meniul

Cristiano Ronaldo, imagini de senzație din vacanță! Cum se relaxează după eliminarea de la Euro 2020

Alexandru Ivan Publicat: 4 iulie 2021, 19:44

Reclamă
Cristiano Ronaldo, imagini de senzație din vacanță! Cum se relaxează după eliminarea de la Euro 2020

Cristiano Ronaldo, imagini de senzație din vacanță

Profimedia

Cristiano Ronaldo și-a luat familia la o plimbare pe un iaht de lux. Starul portughez s-a bronzat alături de Georgina și cei patru copii ai săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo, imagini senzaționale din vacanță

Imaginea postată de Cristiano Ronaldo a adunat aproape 3 milioane de like-uri în mai puțin de o oră. Portughezul este prima persoană din lume cu peste 300 de milioane de urmăritori pe Instagram.

„Este timpul să mă relaxez alături de cei dragi”, a scris Ronaldo.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Cristiano Ronaldo spera să-și amâne vacanța, dar a fost eliminat de la Euro 2020 încă din faza optimilor. Portugalia a fost învinsă cu 1-0 de Belgia și a ratat astfel șansa să-și apere coroana cucerită în 2016.

Reclamă

5 goluri a înscris Cristiano Ronaldo la Euro 2020, fiind la egalitate în topul marcatorilor cu cehul Patrik Schick.

Juventus, lămuriri despre viitorul lui Ronaldo

Directorul sportiv al „Bătrânei Doamne” este convins că Cristiano Ronaldo nu va pleca de la Torino în această vară. Federico Cherubini asigură că starul portughez îşi va duce la sfârşit contractul care îi expiră la finalul sezonului viitor.

Nu există niciun semn din partea lui Ronaldo cu privire la un posibil transfer… şi nu există semne nici din partea lui Juventus. Suntem încântat că Ronaldo este alături de echipa noastră. Sezonul trecut a jucat în 44 de meciuri şi a înscris 36 de goluri.

Reclamă 4 / 0/3

Statisticile nu reflectă întotdeauna adevărul, dar în acest caz suntem foarte mulţumiţi de el. Vacanţa se încheie pe 14 iulie şi îl aşteptăm la antrenamente în ziua respectivă„, a declarat Cherubini, citat de Corriere dello Sport.

Contractul lui Cristiano Ronaldo cu Juventus expiră în 2022. În așteptarea prelungirii, bianconerii au amintit de unul dintre super golurile starului portughez.

Cristiano Ronaldo câștigă 30 de milioane de euro pe sezon la Juventus. Cu veniturile din sponsorizări, portughezul ajunge la 100 de milioane de euro pe an.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor Vezi toate știrile
Citește și