Închide meniul

CFR Cluj a „transferat” de la FCSB! Specialistul pe care l-a pierdut Gigi Becali. „Are o vastă experienţă”

Publicat: 5 iulie 2021, 15:39

Reclamă
CFR Cluj a „transferat de la FCSB! Specialistul pe care l-a pierdut Gigi Becali. „Are o vastă experienţă

CFR Cluj a "transferat" de FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

CFR Cluj l-a „transferat” de la FCSB pe Bogdan Costicea, cel care a contribuit la dezvoltarea Academiei clubului patronat de Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a „transferat” de la FCSB

”Bine ai venit în familia CFR, Bogdan Costicea!

Clubul CFR 1907 Cluj anunță oficial numirea lui Bogdan Costicea în postura noului șef de scouting al Academiei CFR 1907 Cluj. Cu o vastă experiență în domeniu, Bogdan Costicea va pune umărul la dezvoltarea clubului CFR. Mult succes și cât mai multe realizări la Campioana României!”, se arată într-un comunicat al echipei campioane.

CFR Cluj, tun de milioane de euro

Tot astăzi, CFR Cluj a anunţat parafarea unui contract cu un nou sponsor principal, de pe urma căruia va încasa 1,8 milioane de euro, potrivit gsp.ro.

În total, clujenii primesc de la sponsori în jur de 3 milioane de euro. „Începând de astăzi, clubul nostru trece la următorul nivel, familia CFR crește!”, s-a mândri Marius Bilaşco, managaerul sportiv al campioanei.

Reclamă

CFR Cluj se pregăteşte de startul sezonului. Marţi, e meciul cu Borac Banja Luka, din preliminariile Champions League. Pentru echipa antrenată de Marius Şumudică urmează, joi, Supercupa României, contra Universităţii Craiova, şi returul cu Borac, pe 13 iulie.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” Vezi toate știrile
Citește și