Închide meniul
Foto

O celebră profesoară din România, surprinsă în timp ce intra într-o casă de pariuri. Femeia e singură după a divorţat de o vedetă din România: „M-am speriat de ce bărbați sunt pe piață”

Antena Sport Publicat: 5 iulie 2021, 23:04 / Actualizat: 6 iulie 2021, 8:50

Reclamă
O celebră profesoară din România, surprinsă în timp ce intra într-o casă de pariuri. Femeia e singură după a divorţat de o vedetă din România: „M-am speriat de ce bărbați sunt pe piață”

Facebook Mihaela Stanciu

Mihaela Stanciu a fost soţia lui Daniel Pancu

Mihaela Stanciu a fost surprinsă de cei de la Spynews în timp ce a intrat într-o casă de pariuri. Fosta doamnă Pancu a adoptat o ţinută lejeră. Era îmbrăcată cu o rochie neagră vaporoasă, are i-a lăsat la vedere picioarele tonifiate, încălțată cu o pereche de papuci și pe nas cu niște ochelari supradimensionați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihaela Stanciu, în vârstă de 43 de ani, a vorbit depre divorţul de fostul internaţional, Daniel Pancu. Mihaela Stanciu e profesoară la o şcoală din Pipera şi încă nu şi-a refăcut viaţa. Nu duce, însă, lipsă de „oferte” din partea bărbaţilor.

E treaba lui că și-a refăcut viața. Noi am divorțat în urmă cu doi ani, pe atunci nu erau împreună. Primul an de după divorț a fost unul de acomodare. Apoi m-am speriat de ce bărbați sunt pe piață. Am fost și sunt abordată de tineri în jurul vârstei de 30 de ani”, ne-a spus aceasta mai în glumă, mai în serios„, a povestit Mihaela Stanciu pentru Playsport.

Mihaela Stanciu a vorbit despre divorţul de Daniel Pancu

Mihaela Stanciu a vorbit şi despre motivele care au dus la divorţul de Daniel Pancu.

Căsnicia nu mai mergea. Copiii cred că nici acum nu realizează prea bine că noi am divorțat. Ei erau obișnuiți cu absența lui Daniel, care era mai mult plecat, prin cantonamente, încă de când s-au născut. Păi ce să vă zic, Daniel nu a apucat să schimbe niciodată vreun scutec. Asta era meseria lui. Și, la fel de rar îl văd și acum”, a mai spus Mihaela Stanciu, care este sora lui Nicolae Stanciu, fostul căpitan al Rapidului.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” Vezi toate știrile
Citește și