Închide meniul

FC U Craiova 1948 a transferat un „gigant”! Portarul de 1.90 metri a semnat cu echipa lui Mititelu

Antena Sport Publicat: 6 iulie 2021, 14:27

Reclamă
FC U Craiova 1948 a transferat un „gigant! Portarul de 1.90 metri a semnat cu echipa lui Mititelu

FC U Craiova 1948 a transferat un "gigant"!

Site oficial FC U Craiova 1948

Jucătorul de 26 de ani are 1.90 metri înălţime şi a evoluat numai la echipe din ţara lui, cu excepţia perioadei 2017-2020, când a jucat în Cipru, la Doxa Katokopias, echipă din prima ligă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova 1948 a transferat un „gigant”!

În liga a doua din Austria a evoluat în 26 de meciuri şi a primit 51 de goluri. În cariera profesionistă, el a strâns 105 partide, în care a încasat 180 de goluri.

Adrian Mititelu o conduce pe FC U Craiova chiar şi de după gratii

Adrian Mititelu o conduce pe FC U Craiova chiar şi de după gratii. Omul de afaceri de 53 de ani este încarcerat în Penitenciarul Craiova-Pelendava şi aşteaptă cu nerăbdare startul noului sezon din Liga 1.

Potrivit gsp.ro, Adrian Mititelu conduce soarta clubului prin telefon. Are voie să vorbească 60 de minute, în fiecare zi, cu până la 10 persoane. Cel mai mult discută cu fiul său, care este preşedintele grupării din Bănie. Adrian Mititelu Jr „Prinţişorul Craiovei”, aşa cum este cunoscut tânărul de 23 de ani, l-a informat în legătură cu tot ce s-a întâmplat în amicalele din Slovenia.

„În timpul meciului am discutat și cu tata, cu anumiți impresari. Le-am transmis cum a evoluat echipa. Tata e OK, e puternic”, a spus Mititelu Jr, poreclit Prinţişorul Craiovei, după eșecul suferit de FC U Craiova 1948 cu Hajduk Split, scor 1-2.

Reclamă
Reclamă

Adrian Mititelu poate suna pe cheltuiala lui, de la telefoanele publice din penitenciar, cel mult 10 persoane. Are dreptul la de a efectua zilnic 10 apeluri, cu o durată maximă cumulată de 60 de minute. Toate convorbirile sunt confidenţiale.

Reclamă
Recomandări

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:05

Gigi Becali a distrus un jucător FCSB – Gloria Buzău 3-2: „Face numai prostii! Le-am zis să nu-l mai bage!”

22:45

FCSB – Gloria Buzău 3-2. Octavian Popescu, primele goluri după o pauză de un an. Daniel Bîrligea a marcat şi el

22:25

VIDEOPAOK, succes clar în meciul cu Levadiakos, live în AntenaPLAY! Echipa lui Răzvan Lucescu a urcat pe primul loc în Grecia

22:23

Panathinaikos – Olympiacos 0-0 a fost în AntenaPLAY. Remiză în derby-ul „de foc” din Grecia

22:20

LIVE SCORERangers – St. Johnstone 1-0. Ianis Hagi, pentru prima oară în lot în acest sezon

22:11

Octavian Popescu a „spart gheaţa” şi a marcat primul gol după mai bine de un an! „Dublă” superbă în FCSB – Gloria Buzău

1 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 2 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 3 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul 4 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 5 Mercedes, mașini năzuroase! Analiza lui Adrian Georgescu 6 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!”
Citește și