Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a plătit o avere, dar a fost răsplătită. Fiica ei cea mare a absolvit o celebră facultate. „Vreau să duc mai departe imperiul construit de familia mea”

Publicat: 8 iulie 2021, 19:18

Reclamă
Anamaria Prodan a plătit o avere, dar a fost răsplătită. Fiica ei cea mare a absolvit o celebră facultate. „Vreau să duc mai departe imperiul construit de familia mea”

Anamaria Prodan şi fiica ei, Rebecca Dumitrescu, în vacanţă / Instagram Anamaria Prodan

Instagram Anamaria Prodan

Rebecca Prodan s-a mândrit după ce absolvit Institutul Marangoni din Italia. Tânăra în vârstă de 22 de ani s-a pozat cu „coroniţă” şi cu faţa ascunsă în spatele diplomei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rebecca Prodan a terminat facultatea la Milano

Rebecca a studiat „Fashion şi Design”. Ea a mers mai întâi în SUA, cu o bursă la Parson University din New York.

Instagram Rebecca Prodan
Instagram Rebecca Prodan

„Rebecca este ok, îşi vede de facultatea ei, îşi doreşte să facă un an în fiecare oraş mare al lumii. (…) Vrea să înveţe şi să vadă cât mai multe culturi. Este foarte ok pentru ce îşi doreşte să facă în vitor”, spunea Anamaria Prodan, citată de capital.ro, în urmă cu trei ani, când fiica ei terminase primul an de facultate.

100.000 de euro au fost costurile de studiu şi cazare în SUA. La Milano, chiria a costat în jur de 3.500 de euro, iar facultatea, 15.000 de euro, potrivit sursei citate.

„Cel mai important lucru din lume este educația! Vreau să duc mai departe imperiul construit de familia mea, să-i fac mândrii de mine și să le mulțumesc pentru toată educația și eforturile pe care le-au făcut pentru mine”, a spus şi Rebecca Prodan pentru digisport.ro.

Reclamă

Tânăra a fost model şi a făcut parte chiar şi din Consiliul Director al unui club de fotbal. Se întâmpla la Hermannstadt, unde a ajutat-o pe mama sa, care nu putea figura în acte cu această funcţie, pentru că era şi agent FIFA.

Rebecca Prodan Dumitrescu este fiica Anamariei Prodan, din prima căsătorie, cu Tiberiu Dumitrescu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și