Închide meniul

Iuliu Mureșan a distrus speranțele jucătorilor lui Dinamo. „Nu se pot plăti salarii din urmă!” Ante Puljic a deschis proces la FIFA

Alexandru Ivan Publicat: 8 iulie 2021, 21:36

Reclamă
Iuliu Mureșan a distrus speranțele jucătorilor lui Dinamo. „Nu se pot plăti salarii din urmă! Ante Puljic a deschis proces la FIFA

Haos la Dinamo

Hepta

Iuliu Mureșan a dezvăluit că salariile promise la Dinamo depășesc mult limitele clubului. Cei care nu renunță la restanțele financiare sunt liberi să plece de la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iuliu Mureșan a spulberat speranțele jucătorilor lui Dinamo

„Am discutat cu jucătorii în fiecare zi, ceea ce nu prea erau obișnuiți, le-am notat problemele, să vedem ce putem rezolva. Îmi cer scuze Rapidului, i-am încurcat și pe ei. Jucătorii își cer banii, sunt salarii restante, dar în insolvență nu poți plăti salarii din urmă.

De exemplu, la Mediaș s-au dat peste 90% din restanțe, la CFR 12%, iar la Dinamo, la insolvența precedentă, în jur de 5%. Știu că jucătorii au muncit pentru acești bani, eu nu știu ce s-a promis înainte, dar nu e voie să dai niciun salariu anterior insolvenței.

Oricum, sunt salarii foarte mari, nu înțeleg cine a negociat pe ce s-a bazat, sunt salarii de campioana României, sunt unele în jur de 20 de mii de euro pe lună. Clubul poate negocia cu fiecare acum, nu sunt sclavi, scăderea salarială trebuie acceptată de jucători.

Dacă nu acceptă scăderea salariului, firma de insolvență, nu clubul, poate rezilia contractele dacă se consideră că împiedică planul de reorganizare”, a spus Iuliu Mureșan, la Digi Sport.

Reclamă
Reclamă 4

Ante Puljic a plecat de la Dinamo și a deschis proces la FIFA

Fără șanse de a-și primi banii, jucătorii lui Dinamo pleacă rând pe rând din Ștefan cel Mare. Ultimul de pe lista plecărilor este croatul Ante Puljic.

Fundașul nu renunță la banii săi și a deschis un proces la FIFA împotriva lui Dinamo. Potrivit GSP.ro, datoriile ar însuma aproximativ 60.000 de euro.

Pe lângă Puljic, au mai plecat de la Dinamo Adam Nemec, Diego Fabbrini, Marco Ehmann şi Alexandru Răuță. „Câinii” nu au mai disputat nicio partidă de pregătire după revenirea din Turcia.

Reclamă

Au fost anulate până acum amicalurile cu Unirea Slobozia, Metaloglobus, Dunărea Călărași și Rapid. Cu mai puțin de două săptămâni până la startul Ligii 1, Dusan Uhrin are un lot foarte subțire la dispoziție.

  • Portari: Mihai Eșanu, Ştefan Fara, Denis Oncescu
  • Fundași: Constantin Nica, Steliano Filip, Andrei Radu, Deniz Giafer, Costin Amzar
  • Mijlocași: Deian Sorescu, Paul Anton, Geani Crețu, Ahmed Bani, Valentin Borcea, Antonio Bordușanu, Andrei Florescu
  • Atacanți: Robert Moldoveanu, Andreas Mihaiu, Mihai Neicuțescu, Cătălin Măgureanu

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:32

David Popovici, avertizat înainte de Jocurile Olimpice 2024: „Sper ca cei din staff-ul său să se ocupe de asta”

21:32

Novak Djokovic, mesaj ferm despre retragere înainte de startul la Jocurile Olimpice 2024! Nole, cu gândul doar la aur

21:31

Hermannstadt – Unirea Slobozia 1-1! Sibienii rămân fără victorie în acest sezon de Liga 1

21:08

Surprize uriaşe în echipa de start a FCSB-ului! Darius Olaru nu e nici măcar în lot la meciul cu Oţelul

20:59

Probleme la Jocurile Olimpice 2024! Restaurantul din satul sportivilor, criticat: carnea e „prea crudă” şi lipsesc oulăle de pui

20:49

Primul caz de dopaj de la Jocurile Olimpice 2024! Un judoka, depistat pozitiv

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și