Închide meniul

Dinamo scapă de interdicţia la transferuri! Veste uriaşă primită de la TAS

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 iulie 2021, 11:28

Dinamo scapă de interdicţia la transferuri! Veste uriaşă primită de la TAS

Dinamo și-a găsit o nouă casă

AntenaSport

Dinamo scapă de interdicţia la transferuri

Conducerea din Ştefan cel Mare aştepta acest moment, de altfel intrarea în insolvenţă venind tocmai pentru a scăpa de pedeapsă, susţine gsp.ro. Dinamoviştii pot scăpa şi de plăţile pe care le mai au de făcut către jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Odată cu intrarea în insolvență, lucrurile sunt destul de clare (n.r. – legat de datoriile care se anulează). Eu sunt încrezător, așteptăm un răspuns în următoarele trei zile”, a spus Mureșan, pentru digisport.ro,

Ante Puljic a plecat de la Dinamo și a deschis proces la FIFA

Fără șanse de a-și primi banii, jucătorii lui Dinamo pleacă rând pe rând din Ștefan cel Mare. Ultimul de pe lista plecărilor este croatul Ante Puljic.

Fundașul nu renunță la banii săi și a deschis un proces la FIFA împotriva lui Dinamo. Datoriile ar însuma aproximativ 60.000 de euro.

Pe lângă Puljic, au mai plecat de la Dinamo Adam Nemec, Diego Fabbrini, Marco Ehmann şi Alexandru Răuță. „Câinii” nu au mai disputat nicio partidă de pregătire după revenirea din Turcia.

Reclamă

Lotul lui Dinamo

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și