Închide meniul
EXCLUSIV

Gabriel Simion a fost împrumutat! Gigi Becali a anunţat toate detaliile mutării. Cât cere pe transferul definitiv

Antena Sport Publicat: 9 iulie 2021, 12:26

Reclamă
Gabriel Simion a fost împrumutat! Gigi Becali a anunţat toate detaliile mutării. Cât cere pe transferul definitiv

Gabriel Simion a fost împrumutat!

Hepta

„Gabriel Simion, împrumutat la Aris Limassol! FCSB anunță că a ajuns la un acord cu Aris Limassol pentru împrumutul lui Gabriel Simion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clubul cipriot va avea opțiunea de transfer al mijlocașului în vârstă de 23 de ani la finalul sezonului 2021-2022. FCSB îi urează lui Gabriel mult succes alături de noua sa echipă!”, se arată pe contul de Facebook al vicecampioanei.

Gabriel Simion a fost împrumutat de FCSB la Aris Limassol

În sezonul trecut, Simion a adunat 22 de meciuri pentru FCSB. Nana Falemi este unul dintre cei care l-au lăudat pe mijlocaş. „Mă bucur că îl văd pe Gabriel Simion în primul 11. Am spus de acum 3 ani că va fi căpitanul echipei, am spus-o de când era junior la FCSB, la grupa 1997-1998. Am spus că în 4-5 ani va ajunge căpitanul echipei.

Uite că acum e titular la echipa mare și a făcut un meci bun, din punctul meu de vedere, în față unui adversar dificil. Sper ca pe viitor va ajunge căpitanul echipei pentru că e genul de jucător care e un lider prin exemplu, nu vorbește mult, e similar lui Steven Gerrard, lider prin exemplul personal, prin ceea ce face pe teren, la antrenament.

Reclamă

Simion e genul de jucător pe care îl întorci cu cheia și poți să-l întorci cu spatele că joacă fotbal exemplar. Și la 12 noaptea dacă îl scoți pe teren e în formă. E un băiat foarte cuminte, foarte serios, l-am văzut în lunile în care am lucrat cu el și mă bucur foarte tare că a ajuns la echipa mare”, a spus Nana Falemi, la finalul lui 2020.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă Vezi toate știrile
Citește și