Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali a spus stop transferurilor! Anunțul făcut de finanțatorul FCSB: ”Nu mai avem așa mulți bani!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 9 iulie 2021, 16:09

Gigi Becali a spus stop transferurilor! Anunțul făcut de finanțatorul FCSB: ”Nu mai avem așa mulți bani!”

Gigi Becali a spus stop transferurilor

SportPictures / Razvan Pasarică via Hepta

Gigi Becali a spus stop transferurilor la FCSB. Acesta a anunțat că echipa nu prea mai are buget de transferuri, iar lotul este complet.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu mai aducem nimic. Cu lotul ăsta vom merge mai departe. Nu mai avem așa mulți bani”, a declarat Becali la AS.ro.

Gigi Becali a spus stop transferurilor

FCSB a transferat patru jucători în această vară. De altfel, Becali a cheltuit doar 20.000 de euro pe transferul celor patru jucători. Acestora li se adaugă cei reveniți la echipă după ce au fost împrumutați.

Jucătorii plecați de la FCSB în această vară

Gigi Becali a decis să renunțe la nu mai puțin de 10 jucători, în această vară. Unii au plecat împrumut, în timp ce alții liberi de contract. FCSB nu a vândut niciun jucător.

Florin Tănase ar putea pleca de la FCSB

Singurul jucător pe care Becali ar putea să-l vândă în această vară este Florin Tănase. Căpitanul roș-albaștrilor este dorit insistent de Anderlecht. Finanțatorul FCSB a cerut 5.000.000 de euro în schimbul său.

Reclamă

Da, Tănase este dorit de Anderlecht. Le-am trimis că vreau 5 milioane de euro. Asta le-am transmis”, a anunțat Becali la AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin Vezi toate știrile
Citește și