Închide meniul
Video

ROMÂNII DE AUR! Alina Vuc ar da toate medaliile pentru un succes la Tokyo: „Jocurile Olimpice sunt altceva!” Luptătoarea repetă deja imnul

Publicat: 9 iulie 2021, 22:15

Reclamă

Alina Vuc visează la aurul olimpic

as.ro

Alina Vuc a strâns o mulţime de medalii, dar nu a luat-o niciodată pe cea mai strălucitoare. La 27 de ani, vrea să dea marea lovitură la Tokyo şi să asculte pentru prima dată imnul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

ROMÂNII DE AUR! Alina Vuc ar da toate medaliile pentru un succes la Tokyo

„Partea care ne-o pune din imn o ştiu. O să îl cânt singură, asta să fie ultima problemă”, glumeşte Alina.

Vuc ar schimba argintul de la cele două Mondiale şi două Europene, cu un aur la Tokyo. „Pentru asta mă antrenez în fiecare zi şi cred că într-o zi o să vină şi aurul, pentru că munca trebuie cumva recompensată. Toată lumea cred că-şi imaginează, toată lumea are vise, dar e mai bine să nu le spui, pentru că-şi pierd puterea”, a mai spus Alina.

Vuc a fost şi la Rio, unde s-a oprit în optimi. „Toată lumea spune că la Jocurile Olimpice sunt altceva. Eu am fost acolo şi am înţeles de ce lumea spune asta. Trebuie doar să fiu sănătoasă până atunci şi să am o zi bună, un pic de noroc”, a încheiat Alina Vuc.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” 8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
Vezi toate știrile
Citește și