Închide meniul
Foto

Sara Carbonero surprinde la patru luni după divorțul de Iker Casillas. S-a îndrăgostit de Kike Morente. Artistul a confirmat relația

Publicat: 14 iulie 2021, 13:10 / Actualizat: 14 iulie 2021, 16:39

Reclamă
Sara Carbonero surprinde la patru luni după divorțul de Iker Casillas. S-a îndrăgostit de Kike Morente. Artistul a confirmat relația

Sara Carbonero surprinde la patru luni după divorțul de Iker Casillas

Profimediaimages

Bărbatul de 31 de ani a rupt tăcerea și a făcut anunțul momentului în Spania. Kiki a dezvăluit, în premieră, că se întâlnește cu cea care a fost 11 ani împreună cu portarul de legendă al lui Real Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sara Carbonero surprinde la patru luni după divorțul de Iker Casillas

Cei doi s-ar fi întâlnit prin intermediul unui prieten comun și, din ceea ce s-a aflat, a fost dragoste la prima vedere. Sara și Kiki ar forma un cuplu de mai bine de două luni, dar au făcut tot ce a depins de ei pentru a menține discreția. În cele din urmă, cântărețul de flamenco a oferit primele detalii.

Eu și Sara Carbonero suntem legați de o frumoasă prietenie și ne lăsăm duși de val. Vom vedea ce va fi între noi„, a declarat Kiki Morente pentru semana.es.

Jurnalista care are doi copii din căsnicia cu Iker Casillas și-ar fi prezentat deja iubitul în grupul de prieteni, dar și membrilor familiei.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Sara Carbonero (@saracarbonero)

Iker Casillas şi Sara Carbonero, relaţie de 11 ani

Relaţia dintre Iker Casillas şi fosta jurnalistă, Sara Carbonero, a început cu un sărut în direct, în timpul unei transmisiuni tv de la Cupa Mondială din 2010, după ce Spania a cucerit trofeul. Cei doi au fost împreună 11 ani. Ei s-au căsătorit în 2016 şi au împreună doi copii. Ei au trecut împreună şi prin multe momente dificile.

În 2019, Iker a suferit un infarct, pe vremea când evolua pentru FC Porto. Sara a fost alături de el pe toată perioada recuperării. Din nefericire, la puţin timp după ce legenda lui Real Madrid şi-a revenit complet, frumoasa soţie a aflat că are un cancer ovarian, trecând rapid printr-o operaţie. La rândul lui, Casillas a ajutat-o să treacă mai uşor peste momentele dificile.

Reclamă 4 / 0/3

Sara Carbonero a primit custodia copiilor

Din păcate, boala tinerei jurnaliste a recidivat la începutul acestui an. Pe 3 februarie şi-a sărbătorit, în familie, ziua de naştere. La nicio săptămână distanţă, a fost internată la Spitalul Universitar din Navarra şi a fost operată. Iker a fost din nou alături de ea, dar, după câteva săptămâni cei doi au făcut anunţul despărţirii.

Sara Carbonero surprinde la patru luni după divorțul de Iker Casillas. Vedeta a rămas cu o avere impresionantă. Se pare că bunurile pe care le avea cu fostul portar au o valoare care se ridică la 350 de milioane de euro. Din moment ce Sara a primit custodia celor doi copii, Martin şi Lucas, de 7, respectiv 4 ani, o sumă importantă îi va intra în conturi.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” Vezi toate știrile
Citește și