Închide meniul

AS.ro LIVE | Cosmin Radu este invitatul lui Cătălin Oprișan, ACUM! Poveştile celui mai selecţionat poloist român din istorie

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 iulie 2021, 23:48 / Actualizat: 15 iulie 2021, 10:30

Reclamă

Emisiunea va putea fi urmărită pe www.AS.ro /live, Facebook/AntenaSport, dar și pe canalul de YouTube AntenaSport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Radu este invitatul lui Cătălin Oprișan la AS.ro LIVE

Poloistul Cosmin Radu a jucat, pe 26 mai, ultimul meci din cariera de 25 de ani, pentru Mladost Zagreb, care a câştigat titlul naţional la lovituri de departajare. Cosmin Radu, pentru mulţi ani căpitan al naţionalei României, a marcat golul decisiv.

Ministrul Tineretului şi Sportului din Serbia, fostul mare poloist Vanja Udovicici, i-a transmis un mesaj emoţionant de felicitare lui Cosmin Radu, cu ocazia retragerii sale din activitatea competiţională şi începerii carierei manageriale.

Udovicici şi Radu au fost colegi la Mladost Zagreb, în perioada 2011-2013, când împreună au câştigat de două ori Cupa Croaţiei”, a transmis clubul Rapid Bucureşti, cu care Cosmin Radu a cucerit patru titluri naţionale, între 2001-2004, potrivit news.ro.

Cosmin Radu a fost o legendă a naţionalei României. A jucat la prima reprezentativă în 455 de meciuri şi a depăşit borna de 800 de goluri. Este cel mai selecţionat poloist din istoria României şi al doilea cel mai bun marcator din toate timpurile, după Vlad Hagiu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:40 LIVE VIDEOPAOK – Panathinaikos 1-0 e ACUM în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu a deschis scorul după o gafă monumentală a oaspeţilor! 20:30 LIVE TEXTCorvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi 0-0, finala Cupei României. Miză uriaşă: trofeul şi prezenţa în Europa League! 20:03 Reacţia categorică a lui Mircea Lucescu, după ce Dan Şucu ar fi ales noul antrenor de la Rapid: „Soluţia cea mai bună!” 20:03 FotoMoştenitorii lui Diego Maradona cer Balonul de Aur furat de la tatăl lor! Cum încearcă să anuleze vânzarea trofeului 19:49 Germania – Letonia 8-1 și Cehia – Danemarca 7-4 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 19:45 Chelsea va încasa un bonus de pe urma transferului lui Eden Hazard la Real Madrid din 2019! Motivul este uluitor 19:42 Simona Halep, prima reacţie după ce s-a retras de la Trophee Clarins! Mesaj scurt transmis de româncă, la ieşirea de pe teren 19:14 „S-a întors ghinionul pentru ea!” Verdictul americanilor, după ce Simona Halep a fost forţată să se retragă de la Trophee Clarins 19:12 FotoA fost dat afară de Gigi Becali şi a ajuns campion în afara României! Ar putea să o întâlnească pe FCSB în Europa! 19:06 „Pe toți i-aș lua!” Un patron din Liga 1 vrea să aducă la echipă jucătorii dați afară de Adrian Mititelu, de la FCU Craiova Vezi toate știrile
Citește și