Închide meniul
Foto

Denis Drăguş şi iubita lui au trecut prin şocul vieţii. „Am fost evacuaţi de trupele militare”. Ce se întâmplă în Belgia

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 iulie 2021, 14:51

Denis Drăguş şi iubita lui au trecut prin şocul vieţii. „Am fost evacuaţi de trupele militare”. Ce se întâmplă în Belgia

Denis Drăguş şi iubita lui au trecut prin şocul vieţii

Zuma Press / Virginie Lefour via Hepta

Internaţionalul român a fost martor la tragedia care s-a abătut asupra vestului Europei şi care a făcut peste 100 de victime, potrivit euronews.com. Jucătorul revenit la Standard după împrumutul la Crotone a avut nevoie de ajutorul militarilor pentru a părăsi casa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Drăguş şi iubita lui au trecut prin şocul vieţii

Vă mulțumim! Am fost evacuați de trupele militare. Suntem bine… este un coșmar. Apa a luat tot: mașini, case, pomi, oameni… Mulțumim Domnului că suntem bine„, a reacţionat Vanessa Mara pe Instagram.

Denis Drăguş şi iubita lui au trecut prin şocul vieţii
Denis Drăguş şi iubita lui au trecut prin şocul vieţii

Iubita lui Drăguş le-a transmis apropiaţilor că a fost cazată într-o cameră de hotel. A şi postat o imagine emoţionantă cu copilul.

Denis Drăguş şi iubita lui au trecut prin şocul vieţii
Denis Drăguş şi iubita lui au trecut prin şocul vieţii

Denis Drăguş şi familia sa, momente de coşmar

Iubita fotbalistului de la Standard Liege, Vanessa Mara, a postat imagini. „Nu poate fi real ce trăim! / „Eu şi copilul meu acum!”, au fost mesajele scrise de aceasta.

Drăguş a revenit la Standard după împrumutul din Italia, unde fotbalistul în vârstă de 22 de ani a jucat la Crotone. El şi Vanessa au împreună o fiică în vârstă de 6 luni. După botezul micuţei, a izbucnit un scandal imens. Una dintre verişoarele sale l-a criticat dur pentru că nu şi-a invitat părinţii la eveniment.

Reclamă

În scandal, s-a implicat şi mama Vanessei. Aceasta a lansat acuzaţii uluitoare la adresa tatălui lui Denis Drăguş, fostul fotbalist Mihai Drăguş.

Tu în ce calitate îmi denigrezi fiica, nu te supăra? De ce nu povestești tot, de la început, cum fiica mea Vanessa a fost bătută de Mihai, tatăl lui Denis, înjurată și multe altele… Eu nu am zis nimic până acum, dar nu te oprești. E foarte urât, rufele se spală în familie. O zi frumoasă”, a scris mama Vanessei la postarea iniţială.

Să-ți fie rușine și ție și iubitei tale ca nu știți să vă apreciați părinții! Buni, răi, sunt ai voștri! Denis, te cunosc, în adâncul sufletului tău ți-ai fi dorit mai mult aseară… Îl cinstiți pe Dumnezeu prin postări, dar oare în Biblie scrie să-ți urăști părinții? Va veni o zi în care vei suna degeaba, va fi prea târziu și vei realiza ce greșeală imensă ai facut… Vreau să ajungă acest mesaj la voi și să vă bagați mințile în cap, o viață aveți și 2 părinți. Încă o dată rușine, pe mine nu mă interesează viața voastră, mă deranjează oamenii fără caracter și de fiecare dată când o să am ocazia am să bat obrazul acestor specimene de oameni!”, a fost mesajul de pe Facebook, care a făcut public scandalul din familia Drăguş.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid Vezi toate știrile
Citește și