Închide meniul

Dinamo – FC Voluntari 3-2! „Pentru mine nu mai există!” Gabi Tamaş a dat de pământ cu fanii dinamovişti: „Le mulţumesc pentru urările făcute. Tot stadionul mă iubeşte!”

Antena Sport Publicat: 19 iulie 2021, 22:46

Reclamă
Dinamo – FC Voluntari 3-2! „Pentru mine nu mai există! Gabi Tamaş a dat de pământ cu fanii dinamovişti: „Le mulţumesc pentru urările făcute. Tot stadionul mă iubeşte!

Gabi Tamaş, replică virală

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Gabi Tamaşa a luat foc la finalul partidei cu Voluntari. Preşedintele – jucător al ilfovenilor s-a arătat deranjat de tratamentul de care a avut parte în Ştefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo – FC Voluntari 3-2 | Gabi Tamaş a dat de pământ cu fanii dinamovişti

Am mai spus-o, Dinamo este o echipă imprevizibilă. S-a văzut şi astăzi, păcat că nu am închis meciul la 1-0. Bravo lui Sorescu, a înscris 3 goluri frumoase. La ce execuţie a avut Sorescu ce vroiaţi să facă experimentaţii de la echipă? Nu vreau să vorbesc de Dinamo. Fanii mă iubesc, tot stadionul mă iubeşte. Le mulţumesc pentru urările făcute. Chiar nu mă interesează Dinamo, pentru cum m-au încurajat suporterii. Pentru mine nu mai există„, a spus Gabi Tamaş după Dinamo – Voluntari 3-2.

Gabi Tamaş, preşedinte – jucător la FC Voluntari

„Este o onoare pentru mine să fiu preşedinte al unui club de fotbal. Când te apuci de fotbal, te gândeşti mereu că poate o să joci la un Mondial, la un European, apoi te gândeşti dacă poţi conduce un club. Uite, soarta m-a făcut şi preşedinte. Vom încerca să schimbăm. Nu putem multe din prima, dar încet, încet, vom face ceva măreţ la Voluntari.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și