Închide meniul

Dinamo – Voluntari 3-2 | „Este un jucător mare, e ca o maşină de Formula 1!” Dario Bonetti, la picioarele lui Deian Sorescu după hattrick-ul de senzaţie: „Puteam să înscriem 5-6 goluri”

Antena Sport Publicat: 19 iulie 2021, 23:52 / Actualizat: 20 iulie 2021, 1:18

Reclamă
Dinamo – Voluntari 3-2 | „Este un jucător mare, e ca o maşină de Formula 1! Dario Bonetti, la picioarele lui Deian Sorescu după hattrick-ul de senzaţie: „Puteam să înscriem 5-6 goluri

Dario Bonetti

Hepta

Dario Bonetti a avut cuvinte uriaşe la adresa lui Deian Sorescu, cel care a reuşit un hattrick de senzaţie cu Voluntari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dario Bonetti, cuvinte mari pentru Deian Sorescu

Sorescu este un jucător mare, poate face diferența, are calitate foarte mare. Poate juca pe orice poziție, e ca o maşină de Formula 1. Cred că putem vorbi despre noul Dinamo. Jucătorii sunt talentați. Diferența poate fi făcută de modul în care sunt antrenați acești jucători”, a spus Dario Bonetii la finalul partidei cu Voluntari.

Dinamo – Voluntari 3-2 | Dario Bonetti, mulţumit de jocul echipei

Dario Bonetti a lăudat şi jocul echipei şi a spus că Dinamo mai putea marca goluri.

„Au avut ocazii? (n.r. FC Voluntari) În a doua repriză puteam să înscriem 5-6 goluri. În final, ne-am închis pentru că am vrut să ținem de rezultat. A fost primul meci pentru unii jucători de 19-20 de ani. Victoria asta ne aduce liniște și știm ce avem de făcut în timpul săptămânii.

Victoria e foarte importantă, dar pentru mine a fost și mai importantă evoluția jucătorilor. Am așteptat un răspuns în ceea ce privește evoluția pe teren, și a fost o surpriză pozitivă din partea lor. Această victorie este pentru suporteri, pentru că clubul supraviețuiește datorită lor”, a mai spus Dario Bonetti.

Reclamă

42 de meciuri a adunat Dario Bonetti pe banca dinamoviştilor, în precedentele două mandate, în toate competiţiile (Liga 1, Cupa României şi Europa League): 10 în perioada iunie-octombrie 2009 şi 31 în anul 2012, între lunile aprilie şi noiembrie. 2 trofee a câştigat Dinamo Bucureşti cu Dario Bonetti la conducerea tehnică a echipei, Cupa României şi Supercupa României, ambele în 2012.

Dario Bonetti a jucat pentru Brescia, Sampdoria, AS Roma, AC Milan, Verona, Juventus şi Spal, având o carieră impresionantă în fotbalul italian. Cu Juventus a câştigat Cupa UEFA în 1990. Sestreze, Dundee FC, Potenza, Sopron, Gallipoli, Juve Stabia, prima reprezentativă a Zambiei, ASA Tg. Mureş şi Dinamo Bucureşti sunt echipele pregătite de Dario Bonetti în cariera de antrenor.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia Vezi toate știrile
Citește și