Închide meniul
Foto

Fiica lui Ion Ţiriac e de o frumuseţe răpitoare! Poza cu care şi-a lăsat toţi fanii cu gura căscată

Antena Sport Publicat: 20 iulie 2021, 14:40

Reclamă
Fiica lui Ion Ţiriac e de o frumuseţe răpitoare! Poza cu care şi-a lăsat toţi fanii cu gura căscată

Ioana Ţiriac

Foto: Instagram Ioana Ţiriac

Chiar dacă nu a dezvăluit de la cine a primit buchetul cu sute de trandafiri, postarea pe reţelele de socializare a adunat peste 1000 de aprecieri şi comentarii. Printre cei care i-au urat „La mulţi ani” au fost şi Nadia Comăneci sau Ileana Lazariuc, susţine impact.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana Ţiriac, apariţie rară alături de Ion Ţiriac

Cu ceva timp în urmă, fiica de 24 de ani a lui Ţiriac a radiat a braţul tatălui ei, mai ales că aceştia sunt văzuţi de puţine ori împreună în spaţiul public. Potrivit evz.ro, în momentul în care s-a ridicat de la masă, Ioana Natalia a primit un card de la tatăl ei. Şi Ţiriac Jr a părut a fi foarte protector cu sora lui.

Ioana Natalia s-a văzut rar cu tatăl ei. A copilărit în Monte Carlo şi, după ce a absolvit Şcoala Americană din Bucureşti, s-a mutat la Miami pentru a studia jurnalismul. Îi calcă pe urme mamei ei, Sophie Ayad, care este o cunoscută ziaristă din Egipt.

Ce avere are Ion Ţiriac

Pandemia nu i-a afectat şi pe cei mai bogaţi oameni din lume. Jurnaliştii de la Forbes au anunţat că, în 2021, sunt nu mai puţin de 2755 de miliardari la nivel mondial, cu 660 mai mult decât în 2020. Doi români sunt în top, iar unul dintre ei este Ion Ţiriac.

Averea totală strânsă de cei 2755 de bogaţi se ridică la 13 trilioane de dolari, sumă care a crescut peste 5 trilioane îmai puţin de 12 luni. Sursa citată anterior estimează că 86% dintre miliardari nu au fost afectaţi de problemele cauzate de Covid-19.

Reclamă

Ion Ţiriac se descurcă excelent în acest an. Averea fostului mare jucător de tenis e într-o continuă creştere. Mai întâi a crescut cu 300 de milioane de dolari şi a ajuns la 1.5 miliarde. În ultimele zile a mai făcut un salt de 400 de locuri în clasamentul general şi a ajuns la o avere de 1.7 miliarde de dolari.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” Vezi toate știrile
Citește și