Închide meniul

„Călăul” României din drumul spre Euro 2020, arestat pentru agresiune sexuală asupra unei minore! Soția lui a născut recent

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 iulie 2021, 17:36

„Călăul României din drumul spre Euro 2020, arestat pentru agresiune sexuală asupra unei minore! Soția lui a născut recent

Gylfi Sigurdsson, arestat pentru agresiune sexuală asupra unei minore

Profimedia

Inițial, numele lui Gylfi Sigurdsson nu a fost menționat în presa din Marea Britanie. Englezii au precizat doar că bărbatul arestat este în vârstă de 31 de ani, căsătorit și joacă în mod regulat pentru echipa națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gylfi Sigurdsson, arestat pentru agresiune sexuală asupra unei minore

La o zi după ce Everton a confirmat că unul dintre fotbaliștii de la prima echipă a fost arestat, jurnaliștii islandezi au dezvăluit și numele inculpatului. Acela este Gylfi Sigurdsson.

Sigurdsson a fost arestat încă de vinerea trecută. Poliția a împânzit casa islandezului, în cautarea de probe care să-l incrimineze.

Sigurdsson a fost ulterior eliberat pe cauțiune. Acesta nu a putut fi contactat pentru a oferi un punct de vedere.

Gylfi Sigurdsson este căsătorit cu Alexandra Ivarsdottir din 2019. Cei doi și-au început relația încă din 2010.

Reclamă

Soția lui Sigurdsson a născut recent. Femeia și-a închis contul de Instagram după ce a izbucnit scandalul în Marea Britanie.

Gylfi Sigurdsson, „călăul” României din drumul spre Euro 2020

Sigurdsson a înscris ambele goluri ale Islandei în meciul cu România, din barajul pentru Euro 2020.

Ulterior, selecționata nordică a pierdut finala cu Ungaria și a ratat prezența la european.

Reclamă 4 / 0/3

78 de selecții și 25 de reușite sunt cifrele lui Gylfi Sigurdsson la naționala Islandei. În Premier League, acesta a bifat 318 meciuri, 67 de goluri și 52 de pase decisive.

13 milioane de euro este cota de piață a mijlocașului islandez, potrivit Transfermarkt.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și