Închide meniul

„Nu mai aveți viață cu noi!” CSA Steaua, amenințată de ultrași. Anunțul lui Gigi Becali care i-a înfuriat pe „militari”

Alexandru Ivan Publicat: 21 iulie 2021, 19:18

Reclamă
„Nu mai aveți viață cu noi! CSA Steaua, amenințată de ultrași. Anunțul lui Gigi Becali care i-a înfuriat pe „militari

Vasile Dîncu a retras proiectul de modificare a Legii Sportului

Ultrașii celor de la CSA Steaua / Hepta

Suporterii steliști au afișat două bannere amenințătoare pentru „militari”, chiar în fața noului stadion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua, amenințată de ultrași

Ultrașii lui CSA Steaua i-au amenințat pe „militari” că se vor răscula împotriva clubului, dacă FCSB-ul lui Gigi Becali va juca în Ghencea.

„Luptați pentru club sau nu mai aveți viață cu noi!” și „În Ghencea doar Steaua” sunt cele două mesaje ale suporterilor echipei Armatei.

Reclamă

FCSB nu a mai jucat în Ghencea din 2015. De atunci, Gigi Becali a dus echipa pe Arena Națională sau la Giurgiu pentru meciurile de pe teren propriu.

În acest interval, arena din Ghencea, în administrarea „militarilor”, a intrat în paragină. Stadionul a fost renovat cu ocazia organizării Euro 2020 la București.

Gigi Becali a făcut cerere oficială ca FCSB să joace în Ghencea

Pe de altă parte, patronul echipei din Liga 1 nu se lasă nici el. Gigi Becali a depus o cerere oficială ca FCSB să-și dispute în Ghencea meciurile de pe teren propriu.

Reclamă 4 / 0/3

Cu toate acestea, latifundiarul din Pipera anticipează deja ce răspuns va primi din partea „militarilor”.

„Am fost curios care o fi răspunsul la Steaua. Stadion de 100 de milioane din banii statului, că nu sunt banii Armatei. Știi care e treaba? Eu zic că nu o să dea răspunsul. Nu o să știe ce răspuns să dea. Numai că eu o să am ca soluție și instanța.

Mai pot să fac și o plângere. Păi voi ce sunteți? Stat în stat? Păi pentru ce ați făcut echipă dacă știați că nu aveți voie să promovați? Păi are legătură pentru că se leagă toate. Păi de ce ați făcut voi o echipă dacă ați avut una și ați dat-o lui Becali? Pentu ce ai făcut ceva care nu are finalitate?”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Ultimul meci oficial disputat în Ghencea a fost în martie 2015, când FCSB (atunci se numea Steaua) câștiga cu 4-1 împotriva Viitorului.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 mai 17:16 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 16:53 Gicu Grozav a semnat prelungirea contractului cu Petrolul! Laszlo Balint a făcut anunțul: „Lucrurile sunt rezolvate” 16:36 „E cert!” Radu Drăgușin, anunțat titular în Sheffield – Tottenham! L-a dat pe spate pe Postecoglou la meciul cu Manchester City 16:30 Salariul pe care îl cere Dennis Man pentru a semna! Se poate îmbogăţi imediat după ce a promovat în Serie A cu Parma 15:49 Germania a anunţat lotul preliminar pentru EURO 2024! Surprize uriaşe! Numele mari care nu au fost convocate de Nagelsmann 15:41 Răzvan Lucescu, numit „Mourinho al săracului” după ce a adus-o pe PAOK la o victorie de un titlu nesperat Vezi toate știrile
Citește și