Închide meniul

Gigi Becali a anunțat noua strategie de la FCSB! Cum pot ajunge jucătorii la salarii de 40.000 de euro pe lună! Ce salariu i-ar da lui Budescu

Silviu Corneanu Publicat: 22 iulie 2021, 9:27

Reclamă
Gigi Becali a anunțat noua strategie de la FCSB! Cum pot ajunge jucătorii la salarii de 40.000 de euro pe lună! Ce salariu i-ar da lui Budescu

Gigi Becali are o nouă strategie la FCSB

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gigi Becali a anunțat noua strategie de la FCSB pentru viitor. În cazul în care echipa sa va intra în grupele celei mai importante competiții intercluburi va crește salariile. Un jucător ar outea să câștige între 25 și 30 de mii de euro, în primul an de Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a anunțat noua strategie de la FCSB

Dacă va juca în grupele Champions League, Becali visează să mai dea și un tun financiar. Patronul FCSB vrea să vând jucători pe 70-100 de milioane de euro. În acest fel, salariile, le echipa sa, vor mai crește până la 40.000 de euro pe lună.

Dacă la anul, de exemplu, mă duc în Liga Campionilor, iau 40 de milioane, ridic puțin, mă duc la 25.000 – 30.000 de euro.

Dacă apoi iarăși mai vând vreun jucător cu 30 de milioane, 70 de milioane, 100 de milioane, de exemplu pe Tavi Popescu, da, atunci ridicăm la 30.000 – 40.000 de euro”, a anunțat Becali la Digi Sport.

Ce salariu i-ar da Gigi Becali lui Constantin Budescu

Gigi Becali nu mai este dispus să arunce cu bani pe jucători, în acest moment. Finanțatorul FCSB nu vrea să-i dea 40.000 de euro pe lună nici măcar lui Budescu. Cel mai probabil, Becali îi va face o ofertă de 20.000 de euro pe lună. Budi este dorit și de CFR.

Reclamă

Eu nu am atâția bani. La mine, la Becali, nu mai există să înghețe picioarele, eu nu îmi bat joc de banii mei și de banii pe care mi i-a dat Dumnezeu, m-ai înțeles?

Păi, da, îl știu pe Budescu, dar nu îi dau eu 40.000 de euro pe lună, că nu sunt nebun”, a mai spus Becali pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
Vezi toate știrile
Citește și