Închide meniul

Tiberiu Ghioane, revenire spectaculoasă în România! Ce echipă va antrena

Antena Sport Publicat: 22 iulie 2021, 15:57

Reclamă
Tiberiu Ghioane, revenire spectaculoasă în România! Ce echipă va antrena

Tiberiu Ghioane, revenire spectaculoasă în România!

Foto: Facebook SR Braşov

„Începând cu acest sezon vom avea în rolul de antrenor principal un nume consacrat al fotbalului, cu 49 de meciuri la activ și două goluri în Champions League ca jucător la Dinamo Kiev, începându-și cariera de antrenor la două echipe locale: ACS Prejmer și Precizia Săcele, pe domnul Tiberiu Ghioane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tiberiu Ghioane e noul antrenor al lui SR Braşov

Iar din postura de antrenor secund și jucător, nimeni altul decât formidabilul nostru atacant din returul sezonului 2020-2021, marcatorul a 5 goluri spectaculoase pentru Steagu’, Robert Elek! Familia Stegară vă urează BUN VENIT și ne bucurăm că veți fi alături de noi în acest sezon!”, se arată într-un comunicat postat pe contul de Facebook al clubului.

Tiberiu Ghioane a evoluat în carieră pentru FC Braşov, Rapid şi Dinamo Kiev. Alături de ucraineni a câştigat 4 titluri de campion, 4 Cupe şi 3 Supercupe ale Ucrainei. Pentru România, el a adunat 21 de selecţii şi două goluri.

Drama trăită de Tiberiu Ghioane

Tiberiu Ghioane a vorbit din nou despre drama vieţii lui. Tatăl său a plecat din România, în 1989, cu TIR-ul, şi de atunci nu mai ştie nimic despre el. „Nu e nici la morți, nici la vii”, susţine fostul internaţional român, retras la doar 30 de ani.

„A plecat de acasă în 1989, cu TIR-ul în Austria, și de atunci nu l-am mai văzut. Pur și simplu a dispărut! Nu l-am găsit nicăieri. A mai mers mama pe la el, în 1990 și 1991, dar de atunci nimic. Cum am mai spus, nu e nici la morți, nici la vii! Trec anii și mi-am dat seama că nu interesează pe nimeni subiectul. Nu am nicio șansă.

Reclamă

Era șofer pe TIR, avea curse tot timpul. Habar nu am unde era ultima oară când a fost mama la el. Aveam 8 ani când a plecat de acasă… Țin minte că tocmai ne-am mutat de lângă ICIM, că acolo am stat la început, gard în gard cu stadionul.

Acolo m-au și dat ai mei la fotbal. Iar ultimele amintiri cu tata sunt de când ne mutasem într-un apartament mai mare, mai în centru și mă jucam cu sora mea, cu mingea, în casă. Era și tata! Apoi a plecat… Asta-i viața, astea sunt amintirile… Nu avem ce face… Trăim cu ele!”, a dezvăluit Tibi Ghioane, citat de fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” 8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
Vezi toate știrile
Citește și