Închide meniul

AS.ro LIVE | Alex Ioniţă a fost invitatul lui Cătălin Oprişan. Dezvăluirile fostului jucător al Rapidului

Publicat: 23 iulie 2021, 10:20 / Actualizat: 23 iulie 2021, 11:36

Reclamă
AS.ro LIVE | Alex Ioniţă a fost invitatul lui Cătălin Oprişan. Dezvăluirile fostului jucător al Rapidului

AS.ro LIVE

Alex Ioniţă, invitatul lui Cătălin Oprişan, de la 10:30. Dezvăluirile jucătorului suspendat pentru dopaj

Alex Ioniţă şi-a început cariera la Rapid, în 2011. Acesta a evoluat în Giuleşti până în 2014, după care a plecat la Astra, în 2017. La gruparea din Giurgiu a avut cele mai improtante prestaţii din carieră. În 2018 a urmat transferul la CFR Cluj, care l-a împrumutat la Universitatea Craiova, în 2019, şi la Astra, în 2020. La echipa naţională, Ioniţă a evoluat pentru România U19, România U21 şi naţionala de seniori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Momentul care i-a marcat cariera a fost cel în care a fost suspendat pentru dopaj. Acesta a fost surprins în fotografii în care se afla flaconul cu vitamine și minerale. Un punct din articolele Agenției Mondiale Anti-Doping specifică în mod foarte clar că, indiferent de substanță, e interzisă introducerea, în venă, a unei cantități mai mari de 100 ml în decurs de 12 ore.

După ce a fost suspendat pentru dopaj, alături de Takayuki şi Fatai, Alex Ioniţă a căzut în depresie. „Cred că e un lucru bun ce mi s-a întâmplat, altfel nu realizat ce am avut şi ce am pierdut. Am fost pe la doctor pentru că nu mă simţeam bine, mă simţeam tot timpul obosit, nu voiam să ies din casă, nu aveam chef să fac nimic. Mi-au spus că am simptome de depresie”, a declarat Alex Ioniţă pentru AntenaSport.

Alex Ioniţă vrea să ia din nou calea Giuleştiului. Rapidiştii îl aşteaptă. „Mi-aş dori foarte mult să joc pe noul stadion. Poate aşa a fost să fie, să fiu suspendat şi să am o şansă în plus să mă întorc la Rapid”, spune Ioniţă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi Vezi toate știrile
Citește și