Închide meniul

Gigi Becali, aproape de un nou tun financiar! După Cicâldău, Galatasaray vrea să transfere o „perlă” de la FCSB. Câte milioane de euro pun pe masă turcii

Dragoș Vasile Publicat: 24 iulie 2021, 16:39

Reclamă
Gigi Becali, aproape de un nou tun financiar! După Cicâldău, Galatasaray vrea să transfere o „perlă de la FCSB. Câte milioane de euro pun pe masă turcii

Florin Tănase şi Olimpiu Moruţan

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali, aproape de un nou tun financiar! Galatasaray îl vrea pe Olimpiu Moruţan

Galatasaray nu se opreşte după transferul lui Alex Cicâldău. Turcii îl vor şi pe Olimpiu Moruţan, scrie sport.ro. Pentru serviciile acestuia, gruparea lui Fatih Terim a oferit 8 milioane de euro, dar şi bonusuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aceasta nu este prima dată când Galatasaray îl vrea pe Moruţan. Turcii au mai încercat să îl transfere pe mijlocaş, însă au renunţat după ce Gigi Becali a cerut 15 milioane. Totuşi, situaţia s-a schimbat datorită faptului că patronul roş-albaştrilor este nemulţumit de prestaţiile jucătorului.

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, Moruţan este cotat la 2.8 milioane de euro. Sezonul trecut, acesta a evoluat în 36 de meciuri pentru FCSB, în toate competiţiile, reuşind să înscrie 7 goluri şi să ofere 15 pase decisive.

Olimpiu Moruţan
Olimpiu Moruţan

Alexandru Cicâldău, la Galatasaray

Alexandru Cicâldău a plecat deja în Turcia să semneze cu Galatasaray. Mijlocaşul de 24 de ani va reuşi transferul carierei.

Universitatea Craiova va primi nu mai puţin de 6.5 milioane de euro în schimbul celui mai bun jucător din lot. Cicâldău a fost ademenit de turci cu un salariu uriaş, de 1.1 milioane de euro. Va fi fotbalistul lui Galatasaray până în 2026.

Reclamă

Potrivit site-urilor de specialitate Cicâldău este cotat la 6 milioane de euro. Acesta a evoluat în 42 de partide pentru olteni în sezonul recent încheiat, reuşind să înscrie 12 goluri şi 4 pase de gol.

Alexandru Cicâldău a fost cumpărat de Universitatea Craiova de la Viitorul în 2018 pentru suma de 1.000.000 de euro. Mai mult, Hagi a păstrat şi un procent de 20 la sută dintr-un viitor transfer.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 VIDEOSporting – Portimonense 3-0 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY! „Leii”, tot mai aproape de titlu în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și