Închide meniul
EXCLUSIV

Semnal de alarmă pentru Armată! „Trebuie să vină Gigi Becali să bage bani în stadion!”. FCSB insistă pentru revenirea în Ghencea

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 iulie 2021, 13:02

Reclamă
Semnal de alarmă pentru Armată! „Trebuie să vină Gigi Becali să bage bani în stadion!. FCSB insistă pentru revenirea în Ghencea

CSA Steaua i-a dat răspunsul lui Gigi Becali

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Fostul conducător al fotbalului românesc anunţă că doar aşa se poate amortiza investiţia de 64 de milioane de euro, atât cât a costat construcţia arenei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB insistă pentru revenirea în Ghencea. Reacţie categorică a lui Dumitru Dragomir

Cei de la Ghencea nu au cu ce să întrețină stadionul, doar cu banii lui Becali. Cu ce să-l țină? Are Armata bani să bage în stadionul ăla? Trebuie să vină Becali să bage bani la stadion. Trebuie să dea 20-30 de mii pe lună, chiar 40 de mii de euro pe lună. Stadionul trebuie să facă bani, nu să bage Armata bani în el„, a declarat Dumitru Dragomir în exclusivitate pentru AS.ro.

Becali a făcut cerere pentru Ghencea și a anunțat că așteaptă un răspuns de la Armată. Finanțatorul FCSB susține că echipa sa nu va putea evolua pe ”Arcul de Triumf”, dar a stabilit anumite condiţii în care echipa lui se va „muta” pe noul stadion Steaua.

Dacă Peluza Sud vrea, eu nu fac scandal, dacă cei de la” sud” vor și ei, o să jucăm și acolo. Am făcut cerere și aici. O să jucăm peste tot. O să se roage de noi să jucăm. Nu au ce face. Nu justifică cheltuiala pe stadion. Tu ești unitate militară și ai stadion de fotbal, păi ce faci?

Ai stadion de 100 de milioane. Acum dacă ți l-a dat, administrează-l să scoți banii. Nu să joci tu fotbal amator pe stadion de 100 de milioane, că înnebunește lumea. Ne facem de râs”, spunea Becali acum câteva săptămâni pentru AntenaSport.

Reclamă

Stadionul Steaua

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:00 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă ACUM, live în AntenaPLAY 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă Vezi toate știrile
Citește și