Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, cu lacrimi în ochi în timpul unui interviu! Cele 3 cuvinte care au făcut-o să plângă

Publicat: 25 iulie 2021, 16:51

Reclamă
Anamaria Prodan, cu lacrimi în ochi în timpul unui interviu! Cele 3 cuvinte care au făcut-o să plângă

Anamaria Prodan, în lacrimi în timpul unui interviu

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a vorbit despre felul în care înfruntă problemele din ultimul timp din mariajul cu Laurenţiu Reghecampf. „Mai ai putere?”, a fost întrebarea, după care aproape că a izbucnit în lacrimi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, cu lacrimi în ochi în timpul unui interviu

„Mă rog la Dumnezeu în fiecare seară să-mi dea putere. Mă gândesc că sunt norocoasă pentru faptul că am o asemenea voinţă. Ai văzut vreodată un om cu adevărat puternic care cere ajutor, îşi arată slăbiciunile sau se întoarce din calea pe care a pornit spre atingerea succesului? Eu nu.

Iar dacă există astfel de persoane, înseamnă că nu sunt suficient de puternice precum ar trebui. Eu sunt un om foarte puternic şi oricâte probleme şi greutăţi aş avea, încerc să afişez mereu un zâmbet cuceritor. Dar asta nu înseamnă că şi în suflet sunt fericită”, a declarat Anamaria Prodan într-un interviu pentru playsport.ro.

În acest moment al interviului, Anamaria Prodan a cerut să întrerupă convorbirea şi să revină în cinci minute. Reporterul a precizat că soţia lui Reghecampf părea să nu mai poată vorbi din cauza lacrimilor.

Anamaria Prodan s-a mutat la Dubai

Anamaria Prodan tocmai şi-a făcut un cadou de 280.000 de euro. Agentul de jucători a plecat în Dubai pentru a uita de problemele din căsnicie.

Reclamă

Vedeta s-a făcut remarcată pe reţelele de socializare şi pare să îşi fi găsit, pentru moment, alinarea. Şi-a cumpărat un bolid de lux cu care se distrează pe străzi. Este vorba de un Lamborghini Huracan Evo, care are nevoie de 3.1 secunde pentru a ajunge de la 0 la 100 km/h.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și